Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wlozyc do paczki dla dzieci zbiora w szkole

Polecane posty

Gość gość

U mojej corki w szkole jest organizowana akcja zbiorka dla dzieci z domu dziecka z pakistanu.Co ze slodyczy wrzucic do paczki?

Gość gość
Ciastka, wafle, czekolady, cukierki, żelki;) głupie pytanie;)

Gość gość
wafle i chrupki się pokruszą w transporcie, batony, cukierki, żelki, draże, sezamki, gumy, watę cukrową, rogaliki nadziewane, itp.

Gość gość
Słodycze i jakieś polskie produkty :)

Gość gość
Tabliczki czekolady się w miarę dobrze przewożą i łatwo je upakować. Na pewno nie wafle i suche ciasteczka, bo się kruszą. Ja osobiście bym odradzała żelki i inne farbowane świństwa, ale może to moje spaczenie.

Gość Host
Może poszukać w internecie,czego najbardziej brakuje dzieciom z Pakistanu,jakich produktów spożywczych,a może inne rzeczy? Słodycze to dość banalne,chociaż wiadomo nie chodzi o to aby wnikać dogłębnie,tylko wkładamy co popadnie.A może jednak warto poszukać informacji skoro już jest taka okazja?

Gość gość
nic nie dam, niech spieprzają, moje dziecko nie dostaje 500+, bo dla pisowców jako jedynak nie jest dzieckiem

Gość gość
Z Pakistanu? Jeszcze nie spotkalam sie z taką zbiórką :-) może czekolady, lizaki, cukierki twarde, krówki, żelki, mamby, nawet czekotubki albo nutelle. My takie slodycze dajemy do domów dziecka na Litwie.

Gość gość
Kakao rozpuszczalne, płatki śniadaniowe do mleka, orzeszki, popcorn, nutelle, musy owocowe.