Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc kobiet się okropnie starzeje

Polecane posty

Gość gość

Juz po 40, traca swoje rysy twarzy, twarz zamienia się w bezksztaltną gabkę. Hehe a takie slicznotki byly. Moie babcie po 70 mialy zachowany owal i rysy na swoim miejscu, tylko zmarszczki mialy.

Gość gość
A ty wygladasz jak brzydki spasiony gnom na krótkich nóżkach, bez szyi. Kup sobie lustro.

Gość gość
Ważne żeby dobry odkurzacz ustach miała:P

Gość gość
Ja jestem sliczna i taka bede do starosci, dobre geny mam. Nie zrobi mi się nigdy morda mopsa

Gość gość
A faceci to ładnie się niby starzeją? Nie bądź śmieszny :D Zakola, łysina, brzuszysko i dodatkowe kilogramy plus takie tatusiowate rysy twarzy - nic atrakcyjnego.

Gość gość
starzeją się ci którzy o siebie nie dają- zły tryb życia, smieciowe jedzenie, stres, papierosy, alkohol i ci którzy są biedni bo nie stać to wszystko co powyżej

Gość gość
A jednak można w całkiem naturalny sposób zapobiegać przedwczesnym objawom starzenia i przywrócić promienny wygląd. Na przykład tlenoterapia hiperbaryczna bardzo skutecznie usuwa toksyny z organizmu, wspiera pracę układu immunologicznego, poprawia jakość snu i usprawnia procesy poznawcze (czyli pozytywnie wpływa na pamięć, percepcję, koncentrację). Warto dbac o siebie mądrze.

Gość gość
Wszyscy się starzejemy. Ale w dzisiejszych czasach przecież można opóźnić proces starzenia. Ja chodzę raz na jakiś czas na zabiegi do atamedu, do komory hiperbarycznej. Dobrze dotleniony organizm to jędrna i wypoczęta skóra oraz zdrowe narządy wewnętrzne. Polecam!

Gość gość
To prawda. Mam już swoje lata i chodze co jakiś czas na sesje tlenoterapii do ATAmedu. Zauważyłam że moja skóra jest gładsza i nawilżona, zmarszczek nowych tak szybko nie przybywa. Moim zdaniem jak najbardziej warto sprobować.

Gość gość
dlatego jak macie wiąząć sie z babą to byle lizała d**e i brała do jaja do mordy reszta sie nie liczy bo i tak zbrzydnie. No byle gruba nie była bo salcesonu to nigdy nie zaakceptuje