Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno czy ubierasz się często tak

Polecane posty

Gość gość
bo według mnie to boski widok

Gość gość
też tak myślę :) nie wiedziałam, że aż tak Ci się podobają szpilki ;)

Gość gość
podobają,i nie chodzi o jakieś fetysze w stylu lizania,ale same klęknięcie u takich stóp,jak np.siedzi sobie przy biurku i coś robi,albo wraca z pracy,czy będę mógł cię tak witać codziennie

Gość gość
Najpierw odkręcić jej kukłady a potem przykręć ładne nogi z pięknymi stopami

Gość gość
ona ma super nogi i stopy

Gość gość
Jak narysujesz i wytniesz, i jak masz talent to może i wyjdą ladne:P, ale technika 5D przydałaby sie:P

Gość gość
to jest bardzo realne marzenie,gdzieś na 70 procent,ale czy się spełni to pożyjemy zobaczymy,ja przede wszystkim marzę o świętym spokoju,uregulowaniu się czegoś w życiu,w rodzinie

Gość gość
Szczęście to tylko z ukochaną osoba, wszystko inne da frustracje, także daruj sobie Magdalenę Joannę dyr. ,nie będzie ani spokoju ani szczęścia ani rodziny, będzie seks i śledzenie zycia, myśli tej, która kochasz. Serce nie klamie, daj na luz:)

Gość gość
ale ja właśnie kocham Magdalenę Joannę,a ona żadnym dyrektorem nie jest,tak podobnego kogoś do siebie to nie spotkałem,ja nie wiem czy będę i powinienem mieć rodzinę

Gość gość
i nie wiem naprawdę czyje inne myśli miałbym śledzić,chociaż pojawiła się ostatnio bardzo podobna do Magdaleny Joanny klientka,z wyglądu i ze stylu bycia,co ma być to będzie

Gość gość
Tez jesteś niedouczonym prostackiem bez szyi i rozkraczonym? To może mimikra juz działa? Ile czasu kleczy przed tobą?

Gość gość
co ty wiesz o jej szyi,o jej naukach,tak siedzącej w książkach dziewczyny to nie znam,ja tylko tyle siedzę

Gość gość
Jarek, widocznie osoba z 18:23 wie lepiej, kogo Ty kochasz. Ona chyba wszystko wie najlepiej o wszystkich ;)

Gość gość
W jakich książkach? Dla 4 latka? Czy dokumentach potrzebnych do pracy?

Gość gość
chociaż ta klientka zaczyna flirtować,ja jestem wierny rozmyślaniom o Magdalenie,nie będę z siebie idioty robił jakąś zmianą kursu,ale ma np. w strasznym miejscu ten swój punkt,90 procent ryzyka mandatu i stłuczki,ale zawsze mnie nakłoni,żeby do niej jechać,fajna jest,prawie tak jak Magdalena

Gość gość
Jakubie Władysławie, alez wszyscy wiedzą, że kochasz Elę, ale ona nie chce być twoją klęczącą ssawą , wiec żenisz się z zawsze chetna Geną.;)

Gość gość
w powieściach historycznych,obyczajowych itd.

Gość gość
18:39 A Ty kim jesteś? Psem ogrodnika? Jak możesz komuś wmawiać, co kto i do kogo czuje?! Autor chyba sam będzie wiedział najlepiej i sam też chyba potrafi podjąć decyzję. Adwokat się znalazł...