Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

przyjaciel raz flirtuje raz odrzuca - nie odpisuje, nie odzywa sie... kiedy widzi ze ja trace zainteresowanie nagle zaczyna zabiegac dlaczego on to robi i po co?

Gość gość
Nie może cię mieć na swoich warunkach a kocha cię, nie potrafi bez ciebie żyć, seksi się z lodziarką narzeczoną a i tak tęskni do ciebie, niech się przyzwyczaja, że coraz rzadziej będzie z tobą rozmawiał, konsekwencja decyzji:).

Gość gość
może mnie mieć na swoich warunkach ale jest ślepą gapą

Gość gość
powiedzial ze nie ma nikogo

Gość gość
Tak mówisz? Ale najpierw musisz odważyć się być szczęśliwym i na początek podejść:

Gość gość
Uważaj na niego bo to typ który lubi gierki, takie bawienie się w cieplo- zimno pokazuje że on Cie sprawdza- czy lecisz na niego, czy zaczniesz o niego walczyć. Chcę sobie podbudowac ego Twoim kosztem. Lubi gonić króliczka więc jak mu się,, wymykasz" to on zabiega, pisze. Ale ileż można... Odpuść go sobie, dobrze Ci radzę. Jakby na serio był zainteresowany związkiem z Tobą to znajomość coraz bardziej by się rozwijała i nie miałabyś takich rozterek. Zachowaj się honorowo, jak on znowu zacznie flirtowac to nie odwzajemniaj tego, trzymaj dystans, traktuj go jak zwykłego znajomego.

Gość gość
Kubciu, trafiłeś w końcu na równa sobie a nawet lepsza Kobietę.;)

Gość gość
gość dziś dziękuję za wyczerpujaca wypowiedz zrobie tak jak piszesz, niech gra na nosie innym, a mnie niech zostawi w spokoju tak sobie mysle, ze gdyby byl moim prawdziwym przyjacielem to nie zachowywalby sie w ten sposob

Gość gość
Powinien zadać sobie pytanie, dlaczego nie chce by kobieta, z którą nie jest w związku nie martwiła sie, żeby dobrze się czuła a dlaczego narzeczoną tak się nie przejmuje? Dlaczego, gdy ma wybrać dobro narzeczonej a kobiety, której podobno nie kocha, wybiera dobro tej drugiej? On nie rozumie swoich uczuć i nie odroznia seksualnego zaspokojenia od miłości, narzeczona go zaspokaja a o ukochana autentycznie dba, nie chce by cierpiała.

Gość gość
ma inna

Gość gość
Mam tak samo.... Czasem tygodniami piszemy ,rozmawiamy nocą dosłownie o wszystkim. A później cisza. Tak jest teraz. Kilka dni temu przesłał MMS ze zdjęciem drzwi z napisem bramy niebios....nie wiem o co mu chodzi

Gość gość
To niezrozumiałe, dziwne zachowanie. Może sam nie wie czego chce?

Gość gość
16.51 albo nie wie kogo chce... Ten facet może mieć kilka takich bliskich,, kolezanek" jak autorka. Obstawiam że jest jego opcja.

Gość gość
Wbijcie sobie do głowy dziewczyny, że takie zachowanie to ZAWSZE dowód na to iż facet nie jest zainteresowany. Chce mieć tylko opcje na tzw. czarną godzinę.

Gość gość
17.43 100% racji! Wszystkie moje doświadczenia to potwierdzają

Gość gość
Sama tak robię z facetami, żeby mieć tzw. Orbiterów. Niezła strategia na wszelki wypadek. Po co się pozbywać jak można zawsze mieć kogoś w pogotowiu? DLatego jak widzę że facet tak ze mną postępuje natychmiast pokazuje mu gdzie raki zimują

Gość gość
znudzilo mi sie juz takie jego zachowanie i ciagle czekanie - czytaj: stracilam zainteresowanie