Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest po wypadku. Powiedzieć mu o ciąży?

Polecane posty

Gość gość
Wiesz lepiej kto jest ojcem mojego dziecka? Ok :). Oczywiście dobrze, że nikomu nic się nie stało. Ale to był wypadek dobrego kierowcy że świetnymi umiejętnościami. Pierwszy wypadek na koncie. Nie tłumacze go tylko dlatego że jest moim mężem. Jestem kierowcą wiem jak jest.

Gość gość
proszę chociaż głupio nie gadaj "dobry kierowca ze świetnymi umiejętnościami". Dobry kierowca to bezpieczny kierowca, umiejętności też nie dopisały.

Gość gość
Tak się dzieje gdy izolujemy faceta w związku. Gdyby się interesował się Tobą to by był zawsze gdy ma czas przy Tobie! Nie musi mój mąż wydłużyć członka sobie szybkim samochodem czy pijąc z kolegami bo ma mnie! Mąż jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego krocza i wspierał porody nie jestem zacofana by wstydzić się męża. Intymności to ja i mąż a nie ja i ginekolog! Mam prawo do obecnośc***artnera podczas badań i zabiegów!

Gość gość
Skoro tak wszyscy mowia , to powiedz mezowi , ze masz dziecko z sasiadem, od razu wyzdrowieje ha ha :)

Gość gość
hooj jeden dobrze że innym krzywdy nie zrobił brawurową jazdą. Powinien najpierw mieć łeb na karku a potem dzieci robić. Hooj swędział, bedzie ciulowym tatą.

Gość gość
Lepiej jeździć 40 km/h. Swoją drogą uwielbiam takich kierowców. Nie mam dziecka z sąsiadem. Mam dziecko z mezem... ma glowe na karku uwierz.

Gość gość
Biedny facet, wypadek, nowe auto skasował, a teraz jeszcze dziecko. W jednym momencie tyle nieszczęścia spadło.

Gość gość
Skasował nowe auto - wartość tylko materialna. Zresztą już ogląda nowe.

Gość gość
fajna bajeczka

Gość gość
Ja bym powiedziała.. taka wiadomość może sprawić że szybciej i silniej będzie walczył o powrót do zdrowia.

Gość gość
D9 czego ma wracać ? Do wpadki? Z dzieckiem?

Gość gość
Dziecko nie jego pewnie więc po co chłopaka martwić?