Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenisława

Ogromny ból

Polecane posty

Gość Lenisława

Cześć, 3 dni temu wybrałam się do ginekologa z powodu pieczenia w pochwie, po badaniach lekarz stwierdził stan zapalny, oraz 4 centymetrowy torbiel na lewym jajniku. Torbiel go zaskoczył, ponieważ regularnie stosuję antykoncepcję w tabletkach. W każdym razie przepisał mi monural,ketonal duo, Gynazol i gynalgin. Po powrocie od ginka wykupiłam wszystkie leki i tak jak zalecił, przed snem zaaplikowałam sobie Gynazol oraz wypiłam Monural. Na następny dzień wedle zaleceń zaczęłam na noc aplikować Gynalgin. Ketanol duo miałam brać dwa razy dziennie po jednym i biorę. Problem polega na tym,że dzisiaj czuję ogromny ból, taki który mnie przeraża, na myśl o siusianiu mam ciarki.. No boli tak cholernie,że nie umiem siedzieć,leżeć,myśleć. Jak myślicie, co mogę zrobić, czemu tak się dzieje ?

Gość gość
Antykoncepcją w tabletkach rozje/bałaś swój organizm. Idź się leczyć do takiego, który nie będzie się dziwił torbielą na jajniku! Ten widać uczony na ulotkach firm farmaceutycznych...

Gość Lenisław
Mam świetnie dobrane tabletki antykoncepcyjne, nigdy nie miałam z nimi problemów, poza tym stosuje się je w leczeniu torbieli, dlatego się zdziwił. Także ten.Nie r*********m, jak to powiedziałaś ;)

Gość gość
Spoko, życzę powrotu do zdrowia.