Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stmaryswigan bosse czy ktoś kupił?

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy Ktoś zrobił zakupy w sklepie internetowym Stmaryswigan ? Oferują tam ubrania hosse z 50% off http://www.stmaryswigan.com/ Czy dostaliście zamówione zakupy?

Gość gość
Nie polecam.

Gość gość
Gość, czy masz jakieś doświadczenia ? Napisałaś/eś ze nie polecasz. Ja ponad miesiąc temu bez sprawdzenia strony złożyłam zamowienie i do tej pory nie otrzymałam zamowienia. Kontakt mailowy mam z ta firma i ciagle jakieś wymówki, ze zamowienie jest wysłane, proszą o cierpliwość, ze niby już dotarło , itp... może ktoś ma jakieś doświadczenia odnośnie zamowienia....

Gość gość
Witam, dziś otrzymałam zamowienie. W paczce zamiast dwóch sukienek była jedna pomarańczowa bluzka bez rękawków oraz elastyczna sukienka z dziurami na rękawach i na dole sukienki. Jakość tych rzeczy poniżej krytyki. Żenada !!! Oszuści , nie dajcie się nabrać na okazyjne ceny sklepu.

Gość gość
Ja również nie dostałem tego co chciałem... Liczę na zwrot albo powtórne wysłanie... Mam pytanie, bo strona jest w języku polskim, a generują wiadomości mailowe po angielsku... Jak tu się kontaktować?

Gość gość
Ja kontaktuje się w języku angielskim. Gdy poinformowałam ich , ze w paczce nie ma zamowionych przeze mnie rzeczy to odpisali, ze zamowienie spakowali poprawie tylko kurier pomylił paczki i nadal do mnie nie moją ( ściema ) maja wyjaśnić sprawę możliwie najszybciej. Dodam tylko ze otrzymałam ubrania bez jakiejkolejek metki, bardzo niskiej jakosci jak z bazaru.

Gość gość
Witam. W październiku 2017 roku zamówiłem marynarkę Hugo Boss za około 930 zł w przeliczeniu na złotówki. Oczywiście na paczkę czekałem około 26 dni po czym otrzymałem zamiast marynarki to szmacianą bluzę za 30 zł. Od tego czasu jest walka o zwrot kasy. Czy ktoś z Was otrzymał zwrot gotówki od tych oszustów? Czy ten adres NO. 166 RenMing Road TaiCangShi SUZHOU JIANGSU 215400 China jest adresem siedziby tej firmy?