Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bioxir995

Dziewczyna przestała okazywać uczucia...

Polecane posty

Gość Bioxir995

Witam, pisze do was z pewnym problemem którym borykam się od paru tygodni, poznalem dziewczynę pare miesięcy temu, na początku znajomości było wszystko pięknie i cudownie, po kilku tygodniach zaczęło coś iskrzyć miedzy nami pierwszy pocałunek, przytulanie. Po pewnym okresie czasu zeszliśmy się, na poczatku naszego związku było dobrze, tu pocałunek, miłe słowa, uściski, lecz zauważyłem ze od paru tygodni ona po prostu przestała tak jakby okazywać uczucia oraz starać się o ten związek jak na początku, gdy podjąłem z nią ten temat powiedziała mi ze nie potrafi okazywać uczuć, że woli je przeżywać i nienawidzi się afiszowac przy innych że niby miłość ma być dla nas a nie na pokaz dla innych. Pierwszy raz spotkałem się z taką osobą która ma takie odczucia, staram się to zrozumieć ale jest mk bardzo ciężko ponieważ potrzebuje tego od drugiej osoby aby też okazała mi pewnego rodzaju uczucie i żebym miał świadomość że moje starania nie idą na marne. Od paru tygodni nasze spotkania wyglądają raczej tak sobie, kiedy próbuje nawiązać jakikolwiek temat to ona odpowiada krótko i zwięźle bez próby kontynułowania rozmowy, gdy staram się ja przytulić ona raczej niechętnie to robi a zarazem szuka byle jakiego pretekstu żeby od razu robić coś innego żeby tylko przerwać ten moment, pocałunki tez są już raczej tylko na dzien dobry i do widzenia, może kilka zdarzyć się podczas spotkanka ale to przeważnie z mojej inicjatywy, na slowa kocham cie stara się odpowiadać ale tak jakby robiła to z przymusu, w wiadomościach kiedy piszemy, i napiszę ze jest dla mnie ważna i że ją kocham czasem nie odpisze na to, a gdy napiszę następnego sms po jakimś czasie tłumaczy się że musiała nie zauważyć. Ostatnio nawet zauważyłem że kończąc rozmowę telefoniczną mówi zamiast jakiegoś ciepłego słowa czy poprostu zwykłe "pa" to odpowiada nm"narazie", niby drobnostka ale jestem strasznie uczuciową osobą która nawet takie drobnostki ruszają... Wiem na pewno że ją kocham i jestem w stanje zrobić wszystko żeby to się ułożyło, lecz boję się ze któregoś dnia po prostu mi zabraknie sił i pomysłów ;/ proszę was o jakąkolwiek pomoc czy też komentarze co o tym wszystkim sądzicie i jakieś rady...

Gość szry
pitolenie, niewazne co mowi, wazne ze jakos wczesniej okazywala uczucia, potem przestala. TYLKO I WYLACZNIE Z TEGO WYCIAGNIJ WNIOSKI, cala gra, cala jej slowna manipulacja jest o kant kuli roztrzasc, nie zwracaj uwagi na takie plecenie dla usprawiedliwienia, wybielenia siebie. okazales uczucia, wiec w jej oczach jestes miekki, wrazliwy, dokladnie taki, o jakim PUBLICZNIE powie, ze jest jej idealem, ale PRYWATNIE marzy o typowym sebixie, chocby byl bez grosza przy duszy. a skoro przestala okazywac uczucia TOBIE... no nie badz idiota, oboje wiemy, ze albo po prostu cie olewa i spotyka sie z toba dla wlasnej wygody, albo juz znalazla sobie odpowiedniego dla niej(prywatnie, oczywiscie) faceta, przy ktorym na pewno nie ma problemu z "okazywaniem uczuc" czy "niesmialoscia" - jesli takiej zalosnej wymowki tez zdarzylo jej sie uzyc. i tyle. nic z tego nie bedzie, postaw na niej krzyzyk NATYCHMIAST, odetnij od swojego czasu, energii i zasobow, nie MARNUJ ich, bo na nia tylko je ZMARNUJESZ, NIC Z TEGO NIE BEDZIE.

Gość gość
Coś widocznie się jej odwiedziło. Tak się zachowują ludzie którzy nie są kimś zainteresowani. Też tak miałam. Na randkach myślałam tylko o tym żeby jak najszybciej się skończyły bo koleś był z kompletnie innej planety niż ja.

Gość gośćzmijaaalubnie
tak niestety ,głupiej babie nie pokazujcie miękkości bo tego na pewno nie doceni a dodatkowo przejedzie po tobie,olej ją ,zmuś sie ,wg mnie już ma cię w d***e ale może zareaguje ,możesz być miękki ale nie pokazuj tego przeciętnej babie