Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopak z brzuchem

Jak tu podrywac ladne dziewczyny, jak sie ma brzuch

Polecane posty

Gość Chlopak z brzuchem

A nie moge go zgubic, mimo prob.

Gość gość
Przestan, ja np lubie facetow z brzuszkiem. Nienawidze wysuszonych lalusow. Uprzedzajac glupie komentarze - sama jestem szczupla (170, 54 kg) takze Twoj kompleks jest tylko w Twojej glowie. Usmiechnij sie i badz pewny siebie. Zobaczysz jaka bedzie zmiana !

Gość gość
Podrywaj brzydkie. Ja brzucha nie mam i mogę.

Gość gość
Brzuch to ma zapuszczony czlowiek. Kobieta gustujaca w takich przypadkach sama jest wybrakowana.

Gość gość
Może warto skonsultować się z dietetykiem i trenerem? Skoro nie potrafisz zrzucić brzuszka, najwidoczniej popełniasz jakieś błędy. Polecam www.igortreneronline.pl. On pomoże Ci zawalczyć o świetną sylwetkę :) Powodzenia!

Gość tylko grubaska cie
zechce

Gość kobiety nienawidza
grubasow

Gość gość
Najważniejsza jest pewność siebie. Głowa do góry.

Gość gość
rusz doope spasniony leniu a nie modelki szukasz🖐️ sami wygladacie jak krowy i inne kwazimoda a oczekujecie pieknych kobiet z wybiegow, zalosni idioci🖐️ spojrzcie prawdzie w oczy a najlepiej w lustro. Wiekszosc facetow na portalach randkowych to paskudne brzydale o wstretnych ryjaach a czekaja LATAAAAAAMi na piekna kobiete:D idioci !

Gość gość
paskudni wstretni faceci ktorzy nic nie maja do zaoferowania (czyli 90% facetow z portali randkowych) powinna szukac brudnej krowy z pola a nie ŁADNYCH kobiet🖐️

Gość gość
Pamiętaj gościu, że dobry gospodarz trzyma zawsze konia pod daszkiem. No i nic tak życia nie upiększy gdy samara się powiększy :-) Jak ktoś ci się chwali, że ma kaloryfer na brzuchu, to mu powiedz, ze prawdziwy mężczyzna to ma bojler :-)

Gość gość
Poszukaj trenera personalnego. Brzuch ciążowy u faceta jest obleśny

Gość ja jestem brzuchaty
i czekam az schudne, by znalezc szczupla i ladna dziewczyne. grubaski nie wezme.

Gość gość
jesli tylko czekasz... to sie doczekasz jak tsunami w alpach:D

Gość Carycka
Znam takiego 1. Jak byl mlody to szczuply I ladny. Teraz jest p.o. 30stce I tak sie zapuscil że szok! Nic ze soba nigdy nie robil, jak mozna sobie wyhodowac taki brzuch w wieku 30+.?Chodzi o to, ze jemu podobaja sie tylko laski klasy S. Czyli kasiaste I zrobiona na maxa. Oczywiscie bezdzietne bo on juz dziecko jedno ma. Kompletnie odklejony od rzeczywistosci. Ja uwazam że wazna jest obiektywna ocena I dobieranie sobie do pary kogos o podobnej atrakcyjnosci. Wiem, że sa wyjatki od reguly ale podalam tu przyklad znajomego u ktorego maja szanse tylko laski o wygl modelek I jak nienormalny szuka p.o. fejsie kontaktow z dziewczynami ktore zna tylko z widzenia albo fejsa.

Gość co w tym dziwnego
ze facet szuka ladnej i szczuplej?

Gość gość
gość wczoraj jesli tylko czekasz... to sie doczekasz jak tsunami w alpachsmiech.gif x :D