Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka 1987

Striptiz meski

Polecane posty

Gość gość
A rajstopy nosisz? Obcisle sukienki

Gość Malinka 1987
Nie murzyn odpada nie ma mowy. Moj maz by w zyciu nie oddal mnie w rece brudasa czy murzyna I to wlasnie dlatego ze zyjemy na emigracji I nie jest to UK Niemcy itp wogole nie Europa.

Gość Malinka 1987
Chodze ubrana normalnie. Czesto nosze obcisle sukienki czy sodniczki dosc krotkie bo moj maz lubi mnie taka. Duzy dekold rowniez jesli sytuacja pozwala bo mam duze I ladne piersi ktore moj maz kocha podziwiac i jak podziwiaja je inni a ja nie bardzo lubie je pokazywac... rajstopy tez nosze jak kazda kobieta I nawet czasem ponczochy ale to nic dziwnego

Gość gość
To w koncu zgodzisz sie na ten striptiz i sez czy nie.wiesz jeszcze ? Niech cie we dwoch wezma to.maz oszaleje jak bedzie cie.widzial w akcji

Gość Malinka 1987
No wlasnie nadal to rozmyslam i nadal nie wiem... bo w sumie to choc maz mi mowi ze jestem piekna moje zdjecia na zbiorniku sa lubiane i goraco komentowane ale ja sie wstydze troche rozebrac przed innym mezczyzna jak maz moze uzna ze jestem nie ladna czy nie seksowna albo za chuda albo za gruba... chyba kazda kobieta tak ma.

Gość gość z klasa
Powiedz mu żeby Ci on zrobił striptiz a co do seksu z innym daj mu trochę czasu. Powiedz ze jeśli za dwa miesiące nie zmieni zdania pomyślisz o tym

Gość gość
Ale ty masz.problem wypij sobie ma.odwage i do dziela rznij sie z.obydwoma i daj znac jak bylo tylko nie wiem czy nie wymiekniesz z.dwoma naraz

Gość gość z klasa
Facet na sex aż tak na wygląd nie patrzy, liczy się tylko jedno... poza tym zbiornikom się podoba to i innym się spodoba Szybciej ona wytrzyma niż mąż i kochanek:) taka natura

Gość gość
Teoretycznie tak jest ale co innego jeden facet a co innego dwoch

Gość gość
Autorka nie wie czego chce i gubi sie w wypowiedziach bo na początku pisala ze.nie chce uprawiać seksu z innym a teraz pisze ze chce

Gość gość z klasa
Autorka jak każdy/każda chciała by odmiany ale się boi o przyszłość. Normalna sprawa

Gość Malinka 1987
No wiecie z tym striptizem to teraz mi powiedzial bo zbliza sie nasz rocznica ale o seksie to ada juz dlugo ale nie naciska chce zebym sama na to wpadla. Mysle ze to sie ni zmieni w ciagu 2 miesiecy. To nie jest takie proste. Gdyby bylo nie bylo by tego watku. Nie chce tego robic bo boje sie o nasze relacje po tym seksie jak bedzie jednak z drugiej strony jest to pociagajaca kuszaca sprawa i jak 99.5% kobiet z ciekawosci bym chciala.

Gość gość
Nie ma ryzyka nie ma zabawy

Gość gość
Moja zona wyjezdza w delegacje czesto ale wiem ze mnie nie zdradza

Gość Malinka 1987
A moze jest tu jakas kobietka ktora miala okazje to przezyc prosze o jakas rade o jakas wskazowke. Moze masz ochote opowiedziec jak bylo i jak jest teraz bardzo by mi to pomoglo.

Gość gość z klasa
A może trojkat ? Ale kochanek tylko lodzik, tak na początek na pierwszy raz

Gość gość
A dajcie spokoj sama nie wie czego chce

Gość gość
Było miło i przyjemnie:) u nas mąż miał tylko patrzeć ale po lodzie gościa szybko nabiera ochoty i mam więcej obowiązków :) Mamy za sobą 3 takie spotkania, ja jestem zaspokojona jak nigdy a on napalony jak nigdy

Gość gośćAdrian
Malinka zdecyduj się na podwojną penetrację czyli trójkąt 2m+k. Oni obaj jednczesnie będą Cię penetrowali w cipkę i anus. powiedz mu, że chcesz być pieszczona i rżnieta przez dwoch naraz. https://secure2-images-tushy.ssl-cdn.com/PLAYERTHUMB/100564/1507775100182/100564.jpg?nvb=20171120205235&nva=20171120220235&hdl=-1&hash=05889ea0b2c8bc1015ea7