Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie zazdroszcze kolezankom dzieci, a nawet nie mam męża

Polecane posty

Gość gość

Nawet chlopaka. Z ostatnim sie rozstalam, bo on majac prawie 40lat wolal szalec na imprezach w weekendy a w tygodniu meczyki i piwo z kolegami niz myslec o przyszlosci. Tak zazdroszczę moim kolezankom, ktore maja juz dzieci, ze poznaly odpowiedniego faceta i umiały nim odpowiednio zarzadzac, zeby był dawca nasienia i teraz ojcem, a nie wiecznym piotrusiem panem.

Gość Teppic  No1
Adoptuj sobie coś, nie będziesz musiała szukać faceta, a i żadnemu nie zrobisz przykrości swoją obecnością na resztę życia tylko dlatego, że chcesz dziecko.

Gość gość
a koledzy znajomi z pracy nie chcą ze mną być nawet współżyć ze mną nie chcą tylko żebym im na szybko w przerwie lodzika zrobiła. a dzieci przecież z tego nie będzie

Gość gość
Też tak mam. Na szczęście mój chłopak jest ogarnięty. Ma 33 lata ale w końcu się oświadczył, ślub w 2019 a później dzidziuś i dopóki nie skończy 10 lat zostaje kura domowa. :)

Gość gość
14:36 zazdroszcze. A planujesz jeszcze jedno? Ja bym chciala miec dwojke, urodzic je tak by w wieku 40lat oboje chodzili juz do szkoly i byli jako tako samodzielni. Mam adoptowane zwierzaki, ale chcę tez rodzinę, dzieci. Wiem, ze wiekszosc facetow to gnoje i będzie ciezko, a ci porządni juz dawno zajęci.

Gość gość
Ja jestem w pierwszej ciazy, odeszlam od meza bardzo niechce tego dziecka wiec moge ci oddac moje.

Gość gośćSK
Ślub w 2019? Głupia jesteś czekać 2 lata na ślub? Tylko nie gadaj, że czekasz na salę, bo stoją wolne na każdym kroku:-)

Gość gość
"Porzadni" hehehe :D wiekszosci tylko o ru!chanko chodzi, dlatego robia bacgory nie zdajac sobie sprawy co ich czeka. Np jak bachory pojda do szkoly :D powodzenia. Na to ze inne gowna wciagna ich w alkoholizm, palenie i cpanie szanse sa minimalne. Jak to jest miec wyprany mozg i nie zdawac sobie jeszcze z tego sprawy. Idiotki zazdrosci samych problemow. :o

Gość gość
Najpierw latanie za tymi gnojami, jak to nazwacie, a później szukacie spokojnego z dobrym autem, z domem i najlepiej lekarz może jeszcze haha nawet mi Was nie żal.

Gość gość
A ile masz lat? Moze czas zmienic faceta?

Gość gość
Ze nie wciagna* :D w zyciu bym nie chciala tak ryzykowac, za zadne pieniadze! Bachory to male potwory, w tych czasach tym bardziej. A poza tym wiekszosc kolesi to alkoholicy i seksoholicy, prymitywy zaje!bane :o

Gość gość
18:03 ma rację, ale prawda boli

Gość gość
żeby mieć dziecko nie potrzebujesz faceta na stalę - tak tylko przypominam

Gość gość
A ja tam bym chciała mieć rodzinę, męża, dziecko, ale póki nie znajdę odpowiedniego kandydata, to nie jest realne...A faceci w tych czasach szukają jedynie zabawy, odskoczni, seksu, o głębszych relacjach nie mam mowy, dlatego ciężko jest znaleźć faceta z wartościami, a juz o dobrym sercu można pomarzyć

Gość gość
A takich co ważniejsi są koledzy, imprezki, lub tez maja kilka innych panienek na boku, jest mnóstwo, istne badziewie, zwykłe dziadostwo, które nie ma racji bytu

Gość gość
A popatrz na mnie ja mam juz 34l i meza od dawna to partner od 21 lat nie pije porzadny ale dzieci nie chce miec !! I co zrobic!? Moze by mnie inny zaplodnil co o tym myslisz?? ;)

Gość gość
17:55 dlaczego odeszlas? Szkoda mi tego dzieciaczka ale moze jak urodzisz to je pokochasz

Gość gość
No wiele gowniarstwa to potwory, ale bez przesady, niektóre wyrastaja na grzeczne dzieci, wystarczy je otoczyc miloscia, dac trochę wolnosci. No, ale tak jak piszecie faceci to gnoje. Jak to, ze nie trzeba stalego faceta? Chyba za duzo filmow sie naogladales, ja nie jestem twarda laska z amerykanskiego filmu co idzie na in vitro w przerwie na lunch. Chcę opiekuńczego meza, ktory bedziw przy mnie gdy bede w ciazy, pomoze przy dziecku po porodzie, nie bedzie chlal, imprezowal, zdradzal. To nie sa wielkie wymagania. Jeszcze z 50lat temu bylo to normą.

Gość gość
Zapomnij o takim :D tacy jak ja to wyjatki a ja jestem zajety :)