Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża?

Polecane posty

Gość gość

okres powinnam dostac 10.11 pojawil sie tylko brązowy śluz, bół brzucha i trądzik. koło 16.10 pieściłam sie z chłopakiem, skonczył na moim brzuchu, wytarłam to chusteczka i sie ubrałam, czy mogłam jakoś przenieść plemniki do pochwy przez nieuwagę, czy penis misiał byc we mnie bym zaszła w ciąże? dziś jest 18.11 a okresu brak, pobolewa mnie brzuch, piersi są lekko większe jak przed okresem, czuje sie taka nadęta... czy moge być w ciązy?

Gość gość
Nie. boze.. dzieci do nauki

Gość gość
Zawsze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze mimo ze to stosunek przerywany jezeli okres ci sie dlugo spoznia zrob test ciazowy i nie zadawj glupich pytan.

Gość gość
tam nie bylo stosunku idiotko :D

Gość gość
Do zapłodnienia niezbędne jest wprowadzenie plemników do pochwy. Spóźniona miesiączka może być wynikiem stresu. Czy Twoje cykle są regularne? Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .p l chat: w w w.n e t p o r a d ni a .p l Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00

Gość gość
OMG :/ Dlaczego dziecko zabierasz się za pieszczoty skoro nie znasz podstaw edukacji seksualnej.