Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeklinam 500 plus

Polecane posty

Gość gość

jadąc codziennie do pracy, na samą myśl, że muszę zapieprzać na czyjeś bachory to aż mną trzęsie

Gość gość
taka naturalna kolej rzeczy, teraz ty zapieprzasz na "czyjeś bachory" a poźniej te"bachory" będą zapieprzać na twoją emeryturę.

Gość gość
Te baxhory w życiu nie wyrobie na naszą emeryturę

Gość gość
przecież jest OFE i moje pieniądze idą na moje konto, odpieprz sie chamie od moich pieniędzy, cipę trzymaj na wodzy jak nie umiesz decydować ile masz naklepać tych bachorow, nie ma takiej kolei, to było dawno, wolny kraj i moje pieniądze i wara od nich.

Gość gość
"przecież jest OFE i moje pieniądze idą na moje konto" no, czyli nie robisz na cudze "bachory", tylko na swoją emeryture czyli nie ma problemu

Gość gość
tylko ,że z OFE idioty, cholery rządowe z*******y na 500+

Gość gość
się nie przejmujcie. może z tych nerwow się pochorujecie wtedy dostaniecie pomoc od ludzi dobrej woli, tym sposobem odbijecie sobie wszystkie straty. i krzywdy.

Gość gość
a jak mojej mamie naliczyli, że po 40 latach pracy będą jej wypłacać chyba przez 25 lat, i pobierała tylko 5 lat a co z tymi 20 latami, które wypracowała i pobierałaby jakby żyła, z******i na 500+, dlaczego nie oddadzą rodzinie nie wybraną a wyliczoną emeryturę, bo gdyby pobierała te 5 lat jak żyła to brałaby porządną emeryturę a nie jałmużnę. Pracowała 40 lat i gdzie te pieniądze, cholerny, pieruński, itp. najgorszy j****y kraj, okradający swoich ludzi

Gość gość
to wyjedz do innego kraju.

Gość gość
Rząd chwali sie osiągnięciami, 500 jest wypłacane z kredytów, a zeby troche podreperować to ceny żywności idą w gore jak szalone:-/ oczywiście beneficjenci programu (wielodzietni, z niska wiedza ogólna) odpowiadają w ankietach, ze te pieniadze pochodzą z jakiejś magicznej sakiewki, w ogóle nie rozumieją skąd pochodzą pieniadze rządowe, nie wiedza, ze to z podatków i, ze na to składa sie całe społeczeństwo.

Gość gość
tak, głównie z vatu.

Gość gość
20:40 -coś mi się wydaje, że składkę zdrowotną płacę !!! Mnie nikt łaski nie robi !!!W czym są lepsi ode mnie ci, którzy by dorwać się do żłobu pełnego siana dają biednym i bogatym kasę za dzieciaka,a sami kwotę wolną od podatku mają nieporównywalnie większą niż ja !