Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
zakupoholiczka_love

Jak zostać nauczycielem w szkole podstawowej specjalnej ?

Polecane posty

Chce zostać nauczycielką w szkole (specjalnej ) podstawowej . Bardzo marze o takim zawodzie ale nie wiem ile zarabiają nauczycielki. Dla innych to użeranie się z uczniami i wgl ale serce i mózg mówi mi żebym szła i chce . Mam doby kontakt z ludźmi od mojej koleżanki udzielam korki z maty , polaka , przyrody w klasie 2 podstawowej . Na 100% pewna jest że chce iść . Koleżanki mówią mi że lepiej abym nie szła po będę się użerała z nimi i jest nieopłacalna praca . Sama nie wiem co robić . Mam kilka pytań , kto umie odpowiedzieć to proszę o odpowiedź proszę : 1. Gdzie lepiej uczyć w szkole podstawowej zwykłej czy specjalnej 2. Ile zarabia nauczyciel w klasie 1-3 podstawówki ? 3. Ile trzeba lat nauki aby zostać nią tą nauczycielką , gdzie isc do jakiej szkoły studia czy nie ? 4. Jakie trzeba miec oceny ? ja mam średnie 2-4 zdarzają się lekko 5 ale rzadko 5. Słuchać opini koleżanek że mówią do mnie żebym nie szła bo się nie opłaca i wgl , będę się użerała z nimi przez iles tam lat , i trzeba około 8 lat nauki aby byc ,tą nauczycielką 6. Lepiej być fryzjerką czy nauczycielką plusy i minusy 7. Około przypuścmy początkująca nauczycielka w klasach 1-3 podstawowej ( specjalnej) lub zwykłej zarabiją 2,5 tys czy nie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować