Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie, czy 26-letnia dziewczyna, która jest bezrobotna (ale jest dosyć ładna i niegłupia) ma szanse znaleźć chłopaka, czy z góry zostanie potraktowana jako leniwa?

Gość gość
Ale pasozyt.

Gość gość
Nie pracujesz bo?

Gość gość
Proszę o poważne odpowiedzi, a nie hejty. Dodam jeszcze, że jest wykształcona i ambitna, po prostu musi się dużo uczyć, zeby dojść do wymarzonego zawodu

Gość gość szaarriikkk
jak dojdziesz to i tak sie zawiedziesz...tylko droga ma sens...

Gość gość
gościu powyżej, jakbyś odpowiedział na moje pytanie w pierwszym poście to bym była wdzięczna :) wiem, że dochodzenie do wytyczonych celów nie zawsze powoduje szczęście, a często niedosyt ;) i pracuję nad swoim podejściem do życia pod tym względem

Gość cholera jasna z
dziewczyną, to ty już dawno przestałaś być, kobieto. jeśli zaś idzie o "chłopaka" , to owszem istnieją, ale nie w twoim przedziale wieku. :P masz 27 lat (czy ładna jesteś, nie widzę - to jednak nie atut. atutem w pracy są zdolności, pracowitość), jesteś bezrobotna, marzy ci się życie usłane różami z jakimś chłopem, który weźmie na siebie odpowiedzialność za twoje wdzięki i będzie pracował za czterech (oby tylko), żeby cię zadowolić. jak dla mnie, kwintesencją istoty ludzkiej jest niezależność a nie wieszanie się na bezbronnym :D (hahahahaha) mężczyźnie ociekającym fortuną i pieniędzmi. co do ciebie autorko, nie mam wątpliwości, że koślawo stawiasz swój los.

Gość gość
halo halo :D nie szukam sponsora!!!!! chciałam się tylko zapytac, czy jakiś facet potrakuje mnie poważnie czy dać sobie spokój! skąd w was tyle jadu, bez jaj

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć? Ludzie są różni. Nikt nie wie na kogo trafisz.

Gość cholera jasna z
Zapytaj wróża Macieja :D a poważnie - po co komu bezrobotna, ładna i niegłupia?

Gość gość
Nie za bardzo rozumiem dlaczego jesteś bezrobotna. Masz 27 lat, czyli magisterskie studia musialabyś już skończyć 3 lata temu. Co robisz przez 3 lata? Bo jeśli kształcisz się dalej, to przecież nie dziennie? Z czego się utrzymujesz? Gdzie mieszkasz? Od rodziców ciągniesz? Czyli zupełnie niezaradna życiowo. Nie chciałbym mieć z kimś tak leniwym do czynienia. Lepiej kup sobie kota i rób co chcesz jako stara panna