Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko urodzilo sie z 3 promilami alkoholu we krwi

Polecane posty

Gość gość

straszne , 3 promile to chyba duzo ? Matka miala 4 promile

Gość gość
Ja pierdziele to ile ona musiala wypic i przez jaki czas okropnosc:-(

Gość gość
Strasznie przykre ze tak kobieta nie otrzymała w porę pomocy. Jest alkoholiczka to pewne. Dziecko już na starcie jest przegrane Pewnie piła przez całą ciąże i dziecko będzie mieć FAS Miałam kolegę w szkole co dziwnie wyglądał. Niski wysokie cofniete czoło szczęka jak u małpy sory za określenie ale tak to wyglądało. Teraz wiem że urodził się z FAS przykre to bo miał ciężko. Jest mi ich okropnie zal

Gość gość
tez sie wlasnie zastanawiam ile trzeba wypic zeby miec 4 promile , a to biedne dziecko ? 3 promile w takim malym cialku ? cud ze zyje , wszystkie organy wewnwtrzne zamiast zaczac funkcjonowac musialy na dzien dobry zmierzyc sie z alkoholem , nerki , watroba , trzustka mam nadzieje ze ta kobieta pojdzie do pierdla za umyslne narazenie dziecka na utrate zdrowia i zycia

Gość gość
Okropne:-( ale nie ma sosobu na takie matki powinna byc leczona przymusowo zeby nie skazywac tego biednego dzidziusia na z gory przegrane zycie biedactwo:-(

Gość gość
przeraza mnie to, ze przez glupote matki dziecko ma przerabane cale zycie , juz od poczatku. zmarnowala swojemu dziecko zycie, niewinnej istocie , nie ma dobrej kary dla takiej osoby :(

Gość gość
Powinno się skazywać takie baby na karę chłosty

Gość gość
To powiedzcie to tym wszystkim ciężarnym z Kafe-Towarzystwa Wzajemnej Adoracji i Pocieszenia, które idą w zaparte, że "zarodek jest chroniony", "wino to nie alkohol", "piłam piwo i dziecko zdrowe" i wypisują inne takie brednie. Ja i tak uważam, że ciężarne patole mają zazwyczaj i tak więcej szczęścia niż rozumu, birąc pod uwagę co wyprawiają. Niejedna niepijąca i dbająca o siebie przyszła mama ma bardziej pod górkę od patoli żyjącej według zasady miej wy...bane a będzie ci dane".

Gość gość
Chronią dziecko od poczęcia bo zarodek to człowiek. Ale jak baba z brzuchem chleje to nic nie mozna zrobić bo nie ma na to paragrafu.

Gość gość
20.44 wez ty juz k****a zamknij ryj od miesiaca odgrzewasz stare tematy sprzed paru lat zeby wypisywac swoje "mundrosci" jak to za kazdym razem ujmujesz sprawiasz ze ludzie to czytaja i moga wpadac na glupie pomysly ty sama jestes totalnie poy****a zeby ciagle wyciagac bzdury o pijacych i palacych matkach!! Rob tak dalej niech wiecej dziewczyn to czyta i tak robi bo moze im sie uda!! Co z********* szkodliwy tępak!