Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak_Wrozbelli

Marja77777 jest zazdrosna i się wtrąca w nasz związek.

Polecane posty

Gość gość
Popieram to jakas paszteciarska feministka z kodu

ja nie jestem ladacznicą !!!!!!!!!!! tak jak te panienki co się rozbierają albo chodzą w spodniach jak chłop okromne Sodoma i Gomora Módlcie i się nawracajcie do Boga

ja nie jestem ladacznicą !!!!!!!!!!! tak jak te panienki co się rozbierają albo chodzą w spodniach jak chłop okromne Sodoma i Gomora Módlcie i się nawracajcie do Boga

Gość gość
Ona się nie odczepi to taki typ psa bezdomnego, możesz ją gonić wyzywać a ona i tak ci do nogi wróci :D widać lubi być poniżana patologia

Gość gość
Ta 40 letnia Marja należy do kołkka róźańcowego i do rady parafialnej . A wieć to figura jakaś a nie byle kto .

dziękuję Pani Rypsymo kochana za obronę ale ten się mnie przyczepił tylko skomentował coś i wielka tragedia. już nie będę pisać . Mam na imię Patrycja i mam 17lat i jestem normalna as nie zboczona . Żegnam was i Przepraszam Panią Rypsymę za kłopot co za ludzie...

dziękuję Pani Rypsymo kochana za obronę ale ten się mnie przyczepił tylko skomentował coś i wielka tragedia. już nie będę pisać . Mam na imię Patrycja i mam 17lat i jestem normalna as nie zboczona . Żegnam was i Przepraszam Panią Rypsymę za kłopot co za ludzie...

14 36 kochana a co to zniszysz wszysko przez take coś pisz i się nie przejmuj a napisz do dawida

My Jesteśmy Tu taj by pisać i założyliśmy konto za nikogo nie podszywamy się . Współczuje Ci Wrozbella że tak piszą i ten Chłopak jeszcze

Gość gość
Namysłów co tak słabo tylko Marja i Raszpa? XD odpali jeszcze kilka przeglądarek i kilka kont będzie jazda jak za starych dobrych czasów

My Jesteśmy Tu taj by pisać i założyliśmy konto za nikogo nie podszywamy się . Współczuje Ci Wrozbella że tak piszą i ten Chłopak jeszcze co mówi że nim jest

14 46 kochana się nie przejmuj niech posądzaja jak sami tak robia to myslą że wszyscy

Gość gość
Namysłów co tak słabo tylko Marja i Raszpa? XD odpali jeszcze kilka przeglądarek i kilka kont będzie jazda jak za starych dobrych czasów

14 46 kochana się nie przejmuj niech posądzaja jak sami tak robia to myslą że wszyscy