Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki na odchudzanie,które działają

Polecane posty

Gość gość

Witam, Szukam wszędzie i nie mogę znaleźć. Potrzebuję dowiedzieć się czy są dostępne w Polsce tabletki zmniejszając apetyt (takie jak kiedyś żeliwa, meridia czy adipex). Wiem wszystko o ich skutkach ubocznych itp itd dlatego bardzo proszę o odpowiedź z konkretnymi nazwami.

Gość gość
NŻD

Gość gość
Rozmawialam niedawno z moja lekarka od medycyny estetycznej i powiedziala mi, ze wszstko dzieje sie w glowie, a wiec i ilosc i kalorycznosc przyjmowanego jedzenia.

Gość gość
Nie działają na dłuższą metę :( niestety po czasie trzeba walczyc swoją wolą.

Gość gość
Wg mnie najlepiej jest zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe, zacząć dobrze się odżywiać. Mnie pomógł bardzo catering dietetyczny z https://www.maczfit.pl/, usystematyzowałam posiłki i w końcu zaprzestałam jedzenia fast foodów na obiad w pracy...

Gość gość
Ogarnij sobie małe ilości amfetaminy w lekach za odchudzanie jest dawna amfetamina zależy jak chcesz schudnąć ile kilogramow

Gość gość
Slimunox najlepszy preparat jaki do tej pory stosowałam.Pierwszy był Novoslim porażka totalne.Mija pierwszy miesiąc i już jestem lżejsza o 5 kg.

Gość milena94
Żadne tabletki nie zadziałają jeżeli nie będziesz się ruszała i jadła odpowiedzialnie :) Kapsułka nie zepchnie Cię z kanapy i nie spali Ci tłuszczu jedynie może poprawić funkcjonowanie twojego układu pokarmowego - polepszyć trawienie, przyśpieszyć spalanie kalorii, ale najpierw Ty musisz zacząć je spalać moja droga :) Najlepiej jeżeli będziesz szukała czegoś co w skłądzie ma 100% wyciągu np z jagód acai, o nich na wszystkich forach i portalach o odchudzaniu jest bardzo dużo informacji, wpływają na cerę, usuwają toksyny z organizmu, a do tego pobudzają nasz organizm do pracy...Tylko tak jak mówię, zacznij od ruchu :) To największy przyjaciel osoby będącej na diecie!

Gość gość
@milena94 to się zgadzam co do działania a co to za acai?

Gość gość
cudowne jagody, niestety nie można ich kupić na żywo tylko w suplementach, gdzieś kiedyś też spotkałam raz suszone.. ale możesz trafić zawsze na suple jak iqacai które mają największą zawartość wyciągu z acai w tabletce na rynku a o ich możliwościach możesz poczytać sobie na stronie www http://iqacai.pl/

Gość gość
U mnie same głodówki nic nigdy nie dawały - bo w jakiś, sposób te kilogramy trzeba spalać. Przy Slimunox kg traciłam systematycznie, bez wielkich skoków. Najważniejsze jednak, że wróciłam do mojej starej wagi i rzeczywiście wyglądam tak jak kiedyś. Żadna głodówka efektu mi nie dała

Gość gość
Moim numerem jeden jeżeli chodzi o odchudzanie sa tabletki Foreverslim.Na samym początku stosowanie nie sądziłam że będą one aż tak skuteczne.Ja jestem pozytywnie zaskoczona no i w końcu jestem szczupła.I to wszystko dzięki właśnie tabletką Foreverslim.

Aktualnie trwa promocja 2+1 na Figurena Slim. Ze swojej strony bardzo polecam. Mój wynik 16kg przez pełny okres kuracji.