Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy faceci są mili i grzeczni dla ładnych kobiet?

Polecane posty

Gość gość

i więcej im wybaczają? u mnie jest tak, że staja się wredni jak nie chcę się np całowac czy iść do łóżka, wtedy są wręcz wredni (oczywiście tylko niektórzy) czy to znaczy, że wcale nie byłam dla nich ładna i nie szanowali mnie od początku? mam w głowie taki stereotyp, że facet traktuję kobietę ładną lepiej od brzydkiej i jeśli dostanie lekkiego kosza to nie jest chamski tylko smutny i nie wyżywa sie na niej

Gość gość
A jestem miły też dla brzydkich kobiet

Gość gość
to się chwali

Gość Carycka
Oczywiscie, I to bardzo

Gość gość
Oni są wredni dla każdej która daje im kosza lub nie idzie z nim do łóżka lepiej olej tego gościa i poszukaj normalnego faceta

Gość gość
Autorka leci na bad boyow i dupkow a potem wypisuje takie bzdury. Dziewczynko jak chcesz milego i grzecznego to zacznij sie takimi interesowac i badz mila i grzeczna przede wszystkim.

Gość gość
To sie chwali? I dlatego tacy zwykle sa sami i sa czesto prawiczkami, wysmiewani przez was? Women's logist

Gość gość
szacunek jest najważniejszy, dlatego badboye się nie nadają do relacji z ludżmi, niech sobie piją piwo z kumplami i nie dotykają kobiet

Gość gość
Poszukaj sobie normalnego faceta

Gość gość
Bad boye sie nie nadaja ale kobiety ich chca i pragna.

Gość gość
Ona nie chce normalnego bo sa dla niej za nudni bo nie daja emocji.

Gość prawi 114
w zasadzie to zależy .,,. Ja jestem uprzejmy dla dziewczyn które są uprzejme ., a to nie prawda ze ładnym sie wiecej wybacza,.,. Dlatego ze jesli ładna będzie sie zachowywała jak szmataa to dla mnie będzie tyle samo warta co brzydka ,., Przykladem jest DODA ,. Dorota rabczewska ,., Ona nie mialaby u mnie szans chociaż brzydka nie jest , ale ma charakter d*********.

Gość prawi 114
tak naprawdę to dla ładnych kobiet na pewno jesteśmy bardziej uprzejmi niż dla brzydkich ,.., Ale , ja nigdy brzydkich nie obrażam ,, Nigdy nie powiedziałem pannie wprost jesteś pasztet czy coś coś w tym rodzaju.,.