Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie są objawy zakochania u kobiety?

Polecane posty

Gość gość

sama nie wiem czy jestem zakochana ale -zachowuję się głupio przy nim, mój mózg wolniej pracuje, przez co wychodzę na głupszą niż jestem, na ciamajdę - jak patrzy w moje oczy to czuję emocje, czasem zawstydzenie, czasem szczęście (ooo, patrzy na mnie!!!), trudno to kreślić, jakby te oczy były czymś nieskończonym i fascynującym (często wstydzę się patrzeć) -lubię jak nazywa mnie "łobuzem" albo mówi "co ja z Tobą mam" :D (przypominam, że jestem kobietą) -martwię się o niego, o jego bezpieczeństwo i sobie zartuję, że go uratuję np. przed dzikiem w lesie :D -jestem bardziej bezbronna niż normalnie, czuję, ze ma nade mną jakąś władzę np robię coś co nie leży w moim zwyczaju np. raz umyłam mu podłogę :D nie że normalnie nie myję, ale byłam gościem i nie było to konieczne czasem chcę go pocałowac, ale i tak sie wstydzę ogólnie wstydzę sie wszelkiej cielesności to co? jestem zakochana czy nie? bo nie wiem, serio

Gość gość
burek psiqto zdupcaj

Gość gość
nie, nie jesteś zakochana, jesteś kretynką.

Gość gość
jak to u was jest?

Gość gość
to nie zakochanie, to zwyczajne pożądanie :)

Gość gość
skoro pożądanie to dlaczego tak się wstydzę?

Gość gość
kazdego zdradzajacego zonatego nadzialabym na pal i zalala potem dziure w dupsku kwasem