Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość78282

Nie wiem czy to miłość

Polecane posty

Gość gość78282

Od jakiegoś czasu zaczelam się spotykać z kolegą z tindera. I na początku wszystko układało się super, ale on w realu lekko mówiąc wygląda gorzej niż na zdjęciach. I nie wiem, co myśleć, bo pisze mi się z nim super, spotyka w realu także i nie wyobrażam sibie przestać z nim rozmawiać, ale nie mam pewności już co czuję. Wszystko było by inaczej, gdyby był przystojniejszy :(, najgorsze jest to, że on powiedział mi, że mnie kocha i widać, że jest w stanie zrobić wszystko dla mnie. A ja nie wiem po prostu, czy czuje coś więcej, jest to mój pierwszy związek i podnieca mnie, ale nie potrafię całkowicie zaakceptować jego wyglądu. Nie wiem co robić, bo z jednej strony nigdy jescze do nikogo nic takiego nie czułam. Myślicie, że powinnam postarać się przywyknąć do jego wyglądu. (Nie chodzi o to, że jest brudny, ma świetny styl, tylko po prostu mam chyba zbyt duże wymagania). Proszę pomóżcie, doradźcie coś. I nie jestem potworem, bo sama się przez to nie nawidzę.

Gość gość
Wyślij pingwinicę na botoks, kwasy i naciąganie, bedzie ładniejsza, szkoda tylko że z sercem nie mozna tego zrobić by było piekne, ale tobie ono nie pzeszkadza takie jak jest, frajerze.

Gość gość
zajmij sie swoimi dzieciakami. kazdego zdradzajacego zonatego nadzialabym na pal i zalala potem dziure w dupsku kwasem

Gość gość
On jest kawalerem a owa jest jego narzeczoną, nie trzeba doświadczenia o braku którego mówi, że to jego pierwszy związek, by wiedzieć, ze ukochana kobieta jest piekna w oczach kochającego jąmęzczyzny, wg niego jest brzydka a on zastanawia się czy to miłość;)

Gość gość
burek psii szmatlafcu

Gość gość
21.56 co za samokrytyka:P