Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skromny slub

Polecane posty

Gość gość

Oznajmilam rodzinie, ze biorzemy z moim narzeczonym, z ktorym mam syna, ze bierzemy slub cywilny i robimy pozniej obiad w domu. Wujek sie zdenerwowal i powiedzial ze jak kogos nie stac na slub koscielny to samego cywilnego sie nie bierze i ze siara. I ze takie imprezy to tylko w lokalu. Co o tym myslicir? Jest mi przykro bo to moj dzien i zrobie tak jak mi sie to podoba.

Gość gość
Wujek juz mial swoj slub, nie przejmuj sie. Moje wesele na 30 osob to tez byla domowka. ;) Zapytaj z glupia mina, a co wuju wuj sie tak denerwuje, przeciez wuj za to nie placi a bedzie tylko gosciem!

Gość gość
Ja w przyszłym roku mam zaplanowany ślub cywilny ale w plenerze. Już teraz trzeba o wszystkim myśleć i załatwiać. Z narzeczonym planujemy zrobić przyjęcie weselne pod namiotem typu bankietowego. Znalazłam fajną ofertę na taki namiot i nie tylko w firmie www.jbcatering.pl.

Gość gość
też planuję ślub na który zaproszę tylko najbliższą rodzinę chce jednak żeby wszystko było perfekcyjne poczynając od zaproszeń. Dlatego zdecydowaliśmy się że zaproszenia będą z http://stronawesela.pl ponieważ tam wybrany wzór można całkowicie spersonalizować pod siebie zadecydować o każdym szczególe od rodzaju papieru po kolor kokardy. Dodatkowo druk trwa tylko kilka dni i następuję po akceptacji projektu. Można też wybrać produkty powiązane takie jak winietki, czy zawieszki na butelki czy naklejki na pudełka z ciastem dzięki czemu całe wesele wygląda bardzo elegancko.