Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Ktoś popisze

Polecane posty

Gość gość
Wrozbello ciezko tutaj popisac skoro caly czas ktos nam przeszkadza, dlatego zaproponowalem kontakt na maila. Skoro Ci nie pasuje to trudno...A swoja droga, moze juz w koncu zasnelas? Pozdrawiam i powodzenia w zyciu :)

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
Pasuje powodzenia

Gość gość
Skoro pasuje no to czekam....

Gość gość
Jak dzisiejsze samopoczucie Wrozbello, masz bardziej optymistyczne podejscie do zycia?

gość dziś oczywiście, że tak, lubię poniedzialki :) czekam na brata aż przyjedzie z egzaminu teoretycznego na prawko, też zaczął robić. Ciekawe czy zdał.

Gość gość
Egzamin teoretyczny powinien pojsc gladko, ja zdawalem ponad 12 lat temu i wtedy byly testy do zdania, nie wiem jak jest teraz. A w ktorym miescie bedzie zdawac egzamin praktyczny?

gość dziś no tak, ale kiedyś było też znacznie mniej pytan- teraz jest ponad 2tys. A egzamin praktyczny będzie zdawał w Rzeszowie- tak jak ja ;)

Gość gość
No to powodzenia w takim ukladzie :) Pytalas mnie wczoraj o moje imie i wiek, nie chce sie tutaj obnazac na kafeterii ale podam tylko ze mam 30 lat

Gość gość
Tak :)

Gość gość
hrabia , przepraszam że się wtrącę ja na prawko zdawałem za komuny i wszystko odbywało się przed komisją , czyli milicja , z przepisów trzeba było zaliczyć 20 pytań o znaki , 20 krzyżówek no i 20 pytań przepisy czyli droga hamowania prędkości , jak i gdzie mogą być ustawione znaki , wyposażenie auta no i budowa silnika i obsługa . Z każdej grupy pytań mogłeś mieć 1 błąd , masakra lecz nie powiem po latach przyznaję miało to sens , udało się za pierwszym podejściem były 3 podejścia gdy nie zaliczyłeś ponowny kurs od nowe. Na dzień dzisiejszy mam pozwolenie na wszystkie pojazdy jakie poruszają się po drogach , nawet pojazdy gąsienicowe . Z autobusami włącznie + psychotesty i uprawnienia na materiały niebezpieczne gaz tlen amunicja .Moja praca polega na wydobywaniu ropy gazu , jeszcze 10 lat i wolność czyli emeryturka . Nie jestem zawodowym kierowcą lecz w tej pracy musisz mieć wiele umiejętności zwłaszcza poza krajem czyli w tajdze , lub w tropiku . Naprawdę warto sobie poszerzać wiedzę nawet idąc na prawko .

gość dziś dokladnie, też tak uważam. I nie ma czego się tutaj bac, że się nie zda, albo, że jest się zbyt głupim na "prowadzenie" auta. Każdy jest w stanie się nauczyć, tylko nie każdy w tym samym czasie.