Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadaliśmy długo i oto on

Martin Stone Opinie

Polecane posty

Gość Gadaliśmy długo i oto on

Poznałam go i czar prysł, kiedy na forum publicznym, swą postawą agitował do takich zachowań jak , niepełny wymiar zatrudniania swych pracowników, którzy w rzeczywistości pracują po kilkanaście godzin na dzień! Martin nie popiera też wspierania swych pracowników i uznaje że najlepiej traktować ich jak swoją własną konkurencję w pracy. I taki człowiek sprzedaje Wam swoje szkolenia! Pamiętajcie o tym zanim coś od niego kupicie!

Gość gość
Daj spokój to kretyn! Ubogi słownik, wydaje mu się że coś sobą reprezentuje a ze swojego forum wypieprza każdego, kto wie o czym mówi a Martin tego nie chwyta i go to najzwyczajniej w świecie obraża. Nie ma sensu zawracać sobie głowy tym pajacem! Kontrowersyjny palant i to wszystko. Ci co od niego kupują szkolenia to jakaś banda posrańców!

Gość gość
Zaściankowi fryzjerzy :D

Gość gość
Noo! Ostatnio byłam świadkiem jak jechał po zagubionej dziewczynie, co ta próbowała się bronić to ją w ,,łeb"! Dramat! Poziom imbecyla!

Gość TubedeTambylam
Znam go! Udaje przyzwoitego człowieka, pod płaszczykiem robinia własnych interesów, ale kiedy publika nie widzi jest zwyczajnym prostakiem.

Gość gość
Kolejny amator nie potrafiący wyżyć z fryzjerstwa-musiał się wziąć za marketing, oszustwa i próbuje być kontrowersyjny poprzez chamstwo ! Burak i słoma z obuwia!

Gość gość
Uwaga ten koleś trzyma sztamę wyłącznie z osobami które podzielają jego zdanie. Jeśli ktoś ma swój punkt widzenia wypieprza go z forumu na fejsie i w ogóle nie chce gadać! To prosaczyzna kosmicznych wręcz rozmiarów! Nie życzę takiego szefa nikomu, nawet najwięksiejszemu wrogowi!

Gość gość
Dzięki! Musiałem z nim pogadać żeby podzielić Wasze zdanie w 100%. Nie wierzyłem! Teraz wiem! Myślałem że facet coś sobą reprezentuje!

Gość gość
widzę, że wypłakiwalnia odtrąconych i blokowanych... i wszystko pisze jedna i ta sama osoba...

Gość gość
Koleś tworzy na fb grupę swych wiernych kursantów a sam jest handlarzem bezużytecznych szkoleń. Jako człowieka oceniam go na 1 w skali od 1-10 Jako fryzjera 3 w skali 1-10 Jako przedsiębiorce 7 w skali 1-10 Jako pracodawcę 2 w skali 1-10 Moralność dość niska. Wyrachowanie dość wysokie. Całokształt -nie wyróżniający się niczym wśród pozostałych. Strata czasu dla zainteresowanych .

Gość gość
Rozumiem, że znasz gościa, czytałeś i uczestniczyłeś w kursie? Poznałeś też innych kursantów i stąd wiesz, że nie mają wyników? Bo chyba jest inaczej, niż twierdzisz. Z pracownikami też pewnie rozmawiałeś? :D Myślę, że zarabiają więcej niż Twoi. Oceniasz innych, to może sam poddaj się ocenie? Tylko po co się ujawniać, jak nie ma się czym pochwalić, lepiej sobie z ukrycia oczerniać innych. Wiesz kto tak robi? Konkurencja, która nie jest w stanie powalczyć jakością. Najgorsza rzecz to oceniać, bez znajomości tematu. Trzymaj tak dalej, zostań lepszym hejterem ;)

Gość gość
10:07 Oceniam na podstawie podejścia Matin Stone do problemów innych fryzjerów. Jeśli potrafiłby z klasą przyznać się że, nie potrafi pomóc, to złego słowa nie jestem w stanie powiedzieć! Ale on szokuje bezwzględnością i nie potępia tego, co na to potępienie zasługuje . Jak tak będziemy robić, to dobrze uwierz mi nie będzie nigdy! My jako szefowie i pracownicy mamy obowiązek działać tak, by żyło się nam łatwiej. Martin to zwykły karierowicz-nikt więcej ! Nie radzi sobie zupełnie na poziomie na którym próbuje się lansować!

Gość gość
Martin hejtuje z fałszywych kont na założonej przez siebie grupie na fb! Tanie zachowanie! Nie potrafi podjąć merytorycznej dyskusji to ucieka się do hejtu! Nie ceniłbym go jako eksperta z całą pewnością! Cwane tanie i nie zbyt etyczne podejście do życia ma ten fryzjerczyk!

Gość 1Joina
Niejednej solidnej osobie zalazł za skórę! Ale tak to właśnie jest jak się traktuje z góry lepszych od siebie. A są Panie Martinie lepsi od pana ! Skromni na poziomie nie szukający poklasku. Proszę się nauczyć rozmawiać z nimi a może nastawienie tych jak ich pan określa (nadużywając ,,modnego"określenia),,hejterów "się zmieni!

Gość gość
"My jako szefowie i pracownicy" - ? Jesteś szefem czy pracownikiem? Nie możesz się wypowiadać za jednych i drugich jednocześnie.

Gość gość
Nie uciekałabym się do tekstów oskarżających o hejtowanie z fałszywych kont bez dowodów. To trochę idzie w kierunku pomawiania, a teraz internet nie wybacza i cwani prawnicy szybko reagują, wyciągając bolesne finansowe konsekwencje w stosunku do pomawiaczy. Taka rada od koleżanki.

Gość gość
Chyba wiem o co chodzi z tymi "solidnymi osobami". Po prostu nie akceptują tego, że ktoś rozdaje wiedzę i uczy innych, po prostu czują zagrożenie. Dla mnie Martin robi dobrą robotę, znam osoby którym pomógł, więc zanim wydacie opinię, to proponuję zgłębić temat.