Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuniaameleczki

Czy są tu matki co lubią macierzyństwo

Polecane posty

Czytam tę kafeterię i dochodzę do wniosku że dzisiaj matki nie powinny miec dzieci mamy tu cały przekrój przerórznych patologii są są matki co dają mm była matka co zapłaciła za cesarke bo wąskie biodra miała i dalej się rozmnaża są matki co są zmeczone i nażekają na macierzyństwo są takie co wracają do pracy i podrzucają dziecko niani. A czy są takie co je cieszy macierzyństwo i ogólnie kochają swoje dzieci czy takie wymarły w PRLu

Gość gość
Ja lubię.

Gość gość
O kur.... przerorznych???? Co to za slowo????!!!!

Gość gość
Trollu, dostaniesz słownik ortograficzny na gwiazdkę

gość dziś przerórznych miało być ale zapomniałam wcisnąć klawisz bnez przesady z tymi polskimi znakami każdy wie o co chodzi jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to się nie wypowiadaj pewnie sam nie masz dzieci albo je zaniedbujesz skoro potrafisz przywalić się do czyjegoś pisania a sama nie masz NIC do powiedzenia!!!!

Gość gość
Ja pier.... ona nawet nie zorientowala sie jakiego byka zrobila ale zaaaaaaaal!!!

gość dziś Nie każdy musi umieć pisać ortograficznie pani ąę bułkę przez bibułkę można być człowiekiem mądrym i inteligentnym a robić błędy albo pisać poprawnie i być debilką co krzywdzi własne dziecko dająć mleko modyfikowane

Gość gość
Autorka to jakas chora psychicznie pesudoosoba. Bo przeciez nie czlowiek. Przecietnie inteligentny czlowiek pisze zgodbie z zasadami ortografii i gramatyki i mowi poprawnie.

Gość gość
Po co wy piszecie z tym projektem??

Gość gość
Buahahahahhahahahah tolling level: MAM PROBLEMY Z.ORTOGRAFIĄ :-)

Czep się siebie jak niemasz nic do powiedzenia w temacie!!!! Pewnie następna co karmiła mm i urodziła cc i jeszcze do pracy chodzi i dzidziolka niani podrzuca

Gość gość
mamuniuameleczki a ile twoja córeczka ma lat?

Gość gość
to chciałam ci powiedzieć, że na pewno jesteś zje/ba/ną matka, skoro CODZIENNIE PO KILKA GODZIN SIEDZISZ NA KAFE HAHAHAHA co wtedy robi tój dzieciołek za/srany? taka z ciebie matka jak z koziej d**y trąba.

Gość gość
A co jak będzie siostra?

Gość gość
autorka się czepia a sama podstaw ortografii nie zna. Ty nawet własnego dziecka nie będziesz w stanie nauczyć podstawowych rzeczy. I co z tego z tego że kp i urodziłaś sn, jak głupiutka jesteś.

Gość gość
właśnie, do pieluch kocmołuchu, a nie siedzisz pół dnia na kafe leniu smierdzący.

Gość gość
16.08 a wiesz że ta pindzia chce uczyc dziecko w domu, bo szkoła to wg niej patologia> ciekawe czego dzieciaka nauczy dyslektyczka jedna tępa

gość dziś Same p***y jesteście i to WAS dzieci będą nienawidzić z całego serca bo nie potraficie się im poświęcić w 100% a na kafe siedzę jak moja córeczka ma drzemkę pocycusiową bo w przeciwieństwie do was ja KOCHAM MOJE DZIECKO i je karmi.ę jak powinnam a was sumienie żżera bo RZADNA kochająca matka nie ucieka do pracy ani nie daje butli ani nie ma cesarki "bo ma waskie biodra" sumienie was zżera i mi zazdrościcie bo samed byscie chciały umieć kochać a wam tylko tipsy i makijarze w głowie!!!!!!!!!

Gość gość
Lubię macierzyństwo i tym bardziej dbam o ortografię, żeby móc dobrze doradzić swoim dzieciom.

gość dziś Dziecko woli matkę nieorotograficznom od wyrodnej matki co go nie kocha ciekawe czy nauczysz te dziecko czegos poza ortografią czy będzie pamiętało ze mamusia zawsze miała czas i była na każde zawołanie, nosiła kilka lat w chuście i czy bedzie pamietało to karmienie piersią pewnie nie bo wy wszystkie butla albo kończycie po roku bo wam cycków szkoda

Gość gość
Przestańcie karmić trolla! Tej babie się nudzi i celowo was prowokuje. Jeszcze 3 dni temu robiła masę byków ale pisała zadziwiająco poprawnie stylistycznie. Dziś już popełnia masę błędów składniowych i stylistycznych. Ktoś się podszywa pod "madkę" jak dla mnie. Szanowny trollu, już ci to pisałam- masz dar parodiowania, ale już dość. Idź poudawać kogoś innego.

Gość gość
ja też uważam, ze to juz nie robi się smieszne, porzadny trol chociaz sie stara byc wiarygodny, a ty juz przeginasz i robisz sie załosna

Gość gość
Troll jak nic. Choć smutne jest to, że znam kilka takich matek, co naprawdę tak myślą jak ona...

Gość gość
Jako projekt za słabe, przerysowane jako parodia z nadgorliwych matek mało śmieszne

Gość gość
Wiadomo ze projekt ale Agatka już lepsza a ta przerysowana

Gość gość
Jak już się podszywać pod nadgorliwą matkę to bez sensu tak rzucać się w oczy oczywistymi błędami ortograficznymi. No niby coś w tym jest że cycusiują te najgłupsze karyny często bez matury, no ale bez przesady...

Gość Baobabka

Spelniam sie w macierzystwie, nigdy nie narzekam, dzieci nie podrzucam, wymyslam im rozne atrakcje, zajmuje im czas i mam czas dla siebie. Mieszkanie posprzatane, prania na biezaco. Codziennie spacery, czytanie, zabawa i nauka. Niedlugo starszy pojdzie do przedszkola. Wiem ze ten czas nigdy nie wroci. A dzieci maja mame dla siebie. 

Gość gość

Ja od zawsze lubilam dzieci. Jako nastolatka czesto zajmowalam sie niemowlakami w rodzinie zawsze wiedzialam ze chce miec duzą rodzine obecnie mamy piątke dzieci  spełniam sie w macierzyństwie lubie to czasem sa gorsze dni czasem dzieciaki mnie wkurzą niemiłosiernie ze mam ochotę trzasnac drzwiami i wyjsc ale bylam tego swiadoma decydujac sie na dzieci i niczego nie żałuje lubie spedzac z nimi czas razem i z kazdym z osobna