Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdyby nie sex ludzie łączyli by się w pary

Polecane posty

Gość gość

Czy gdyby nie sex ludzie łączyli by się w pary

Gość gość
Oczywiście, że tak.

Gość gość
Po co?

Gość gość
po co ludzie się łączą w pary - tylko dla seksu...

Gość gość
Dobrze mieć kolegę przy sobie, jest z kim mecz obejrzeć, piwo wypić, pobiadolić na kobiety. Seksu, tak czy tak by nie było. Faceci lepiej gotują, mniej marudzą. Też plusik.

Gość gość
Gdyby nie było seksu to nie byłoby rozróżnienia na płcie bo nie byłyby potrzebne.

Gość gość
Może to i lepiej Nie bylo by homoseksualistow Transseksualistow i wszystkiego czego 'normalni' tak nienawidzą

Gość gość
Gdyby nie było seksu, to byłabym w związku. A właśnie przez to że facetom tylko seks w głowie postanowiłam być singileka. Bo każdemu facetowi którego znałam zależało przede wszystkim na seksie :O miałam wrażenie że największą wartość stanowi dla nich moje ciało a nie ja :O

Gość gość
Kiedyś wszyscy bzykali się ze wszystkimi. Dzieci znały tylko swoje matki a tatusiami byli wszyscy panowie. I wszyscy zajmowali się tymi dziećmi bo a nóż to twoje. Tak było od 200 tys. lat temu. Zmiana przyszła około 10-5 tys lat temu wraz z wynalezieniem rolnictwa a zupełnie nas pogięło te 2 tysiące lat temu, a było tak fajnie. Nikt nie słyszał o monogamii bo to nudne i niezdrowe. A też takie pytania. Człowiek ma wielkie serce, miłości starczy dla wszystkich.

Gość gość
Bzdura. Poligamia jest niezdrowa bo rani innych i powoduje rozprzestrzenianie chorób wenerycznych. Co ciekawe choroby te istnieją tylko u ludzi, więc poligamia jest nienaturalna u ludzi.

Gość gość
Nie bo p********e p***y nie miałyby już czym szantażować itd

Gość gość
Większość facetów nie wiązałaby się z kobietami, gdyby nie seks. Kobiety na dłuższą metę są nudne i męczące, ciągle marudzą i wymyślają. Na mecz, na piwo, pogadać, każdy woli z dobrym kumplem.

Gość gość
No i jednak, faceci nie mają uczuć tylko chuc. Nie potrzebują związku uczuciowego, posiadania bliskiej osoby dla której są ważni i która jest ważna dla nich. Oni chcą tylko pojeść, popic i p********ic :O Płytkie istoty.

Gość gość
Faceci generalnie są płytcy i prymitywni w ch/uj, ja to wiem nie od dziś. Dziwię się tylko kobietom, że tak bardzo chcą się z nimi wiązać. Czyżby były równie prymitywne czy aż tak naiwne? Nie przeszkadza im, że facet je kocha tylko za to jak wyglądają, jak się pie/przą?

Gość gość
Mój facet też gada tylko o seksie, cóż jeśli właśnie tego potrzebuje ... dostanie go u mnie pod dostatkiem. Ja nie wiem czy to jest prymitywne. Jeśli oni tacy są i tego potrzebują a my potrzebujemy miłości ... dajmy im to a oni nam ją dadzą. U mnie to działa. Zawsze działa.

Gość gość
Dziękuję za taką miłość. Ja nie chcę udawanej miłości za seks, po co mi coś sztucznego?

Gość gość
A ktoś nie chce udawanego seksu za miłość, też fajnie?

Gość gość
Dlaczego sądzisz, że on udaje. Kocha mnie i daje mi wspaniały seks. Ale do seksu trzeba dwojga, ja też musze się starać. On ma stanowczo większe potrzeby niż ja. Jak nie mam ochoty mówię mu, żeby zrobił sobie dobrze albo daje się po prostu przelecieć.

Gość gość
19:22 Nie każdy.

Gość gość
Większość ludzi jest prymitywna niezaleznie od tego co mają między nogami. Kobiety prymitywne na swoj sposób, faceci na swoj.

Gość gość
9:56 Fajnie masz. Brak ochoty ale przelec mnie... Nie skomentuje.

Gość gość
Pozwalasz się przelecieć jak nie masz ochoty. I nie boli Cię to??? Ja bym chyba wyła z bólu :O Poza tym co to za miłość jak facet przelatuje kobietę która nie ma na to ochoty :O

Gość gość
akurat w polsce łączą się bo z 2 pensji łatwiej sie utrzymac wynajmujac 1 mieszkanie :D :D :D prorodzinna polityka bwahah

Gość gość
Miłość to dużo więcej niż seks, seks może być co najwyżej miłym dodatkiem do miłości :)

Gość gość
02:25 Przecież facetom to wszystko jedno czy seks udawany czy nie. Gdyby było inaczej, burdele by nie istniały :P A oni nawet potrafią płacić za udawana szopkę :D Im zależy tylko na tym żeby włożyć i się spuścić, poza tym nic się nie liczy, czyż to nie prymitywne jest?

Gość owoc prymitywny
Jedzenie jest prymitywne, robię to jak odczuwam głód. Oddychanie jest prymitywne, próbowałem zaprzestać ale zacząłem się dusić. Picie jest prymitywne ale jak bez niego ugasić pragnienie. Ale najbardziej prymitywny jest seks. Wprawdzie bez niego moja mama nie związała by się z moim tatą i nie było by mnie tutaj ale przynajmniej by mu nie stanął w tak obrzydliwy sposób na jej widok kiedy ona ona tak prymitywnie rozłożyła nogi. Założę się, że jak mnie robili nie myśleli o mnie tylko prymitywnie się podniecili. Słyszałem kiedyś jak mama rozmawiała z przyjaciółką. Powiedziała, że zupełnie nie zwracała uwagi na mojego Tatę. Niczym się nie wyróżniał tylko kiedyś na koleżeńskim wyjeździe tak ją bzyknął, że natychmiast został jej chłopakiem a potem wiecie ... sprawy potoczyły się prymitywnie do przodu i teraz mm okazje to napisać.