Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oncia

Urodziny dziecka,2 lata.robić,nie robić,jak?...

Polecane posty

Gość oncia

.Proszę o ustosunkowanie się do problemu,ewentualnie o podzielenie się własnym doświadczeniem. Zbliżają się drugie urodziny córki.Nie wiem,czy organizować urodziny.Moi rodzice i nieżonate rodzeństwo,w tym chrzestna,mieszkają dość daleko. Nie mogą zagwarantować obecności z różnych względów-warunki drogowe,choroba,złe samopoczucie(rodzice już nie młodzi)...Osoby kierujące pojazdem mają problem z jazdą po ciemku.Nie za bardzo im to też na rękę,mi po części też(końcem listopada ja,mój mąż i tata mamy urodziny, na początku grudnia moja córka i brat-wszystko praktycznie obok siebie),wygodniej byłoby się spotkać raz i poświętować "hurtem".Po drugiej stronie barykady są teściowie,którzy najchętniej przychodziliby do każdego z nas osobno,no i chrzestnego samotnego z drugiej strony też trzeba ugościć.Moja rodzina podchodzi do tematu na luzie,jakby nic nie było nikt by się nie obraził,zawracać głowy nam nie chcą,wolą też do siebie zaprosić.Teściowa chętnie by się pogościła,najlepiej z nielubianą przez nas częścią rodziny,ale nie mamy na to warunków ani chęci.Chrzciny i roczek to chciała w knajpie wystawiać.No i w tym wszystkim jest DZIECKO.Nie wiem co robić.Wiem,że wszystkich nie zadowolę,ale na tym najmłodszym mi najbardziej zależy.Pomóżcie.

Gość bezcenny czas
po hooj urodziny? To zwyczaj pogański. Przytul dziecko i weź na spacer a nie durne imprezy i plastikowe gòwniane zabawki i ciuszki na jednen raz jako prezenty. Ludzie to jednak debile.

Gość Lucyna65
Kiedy dzieciak odrobinę podrośnie sugeruję sprawić mu niesztampową niespodziankę i zabrać do jakiegoś centrum atrakcji. Od siebie mogę polecić stanicanaborowo.pl gdzie niezależnie od płci pociechy każdy rodzic powinien znaleźć punkt zaczepienia do organizacji, mają tam całą masę atrakcji od wspinaczki aż po paintball.