Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała 123

Objawy wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość Mała 123

Pisze tutaj, bo pomału odchodzę od zmysłów. Chodzi o to ze odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, dostałam krwawienia po odstawieniu i teraz czekam na właściwa miesiączkę. W dni płodne kochałam się z mężem wielokrotnie stosując stosunek przerywany. Byłam u ginekologa w 23dc ale było za wcześnie by stwierdzić albo wykluczyć ciąże. W 25dc zrobiłam bthcg i wyszło ujemnie. Po tygodniu zrobiłam test ciążowy płytkowy i również negatywny. Zastanawiam się tylko czy nie zrobiłam tych testów za wcześnie... nie mam pojęcia kiedy wystąpiła u mnie owulacja... Możliwe ze się znacznie przesunęła. Co do moich objawów to jaków w połowie cyklu, zawroty głowy, upławy, okropny ból piersi (później samych sutków), senność i co najdziwniejsze: okropna zgaga która utrzymuje się do dziś i nie daje mi żyć ! Dodam ze nigdy wcześniej nie miałam zgagi, nie wiedziałam co to jest! Dziś jest 33dc, nadal brak miesiączki, dzisiaj prawie zemdlałam w autobusie No i ta zgaga... Co do śluzu jest go ogromna ilość, biało przezroczysty.. dodatkowo delikatne kłócie w podbrzuszu ale znacznie delikatniejsze niż zwykle na okres. Od pary dni boli mnie tez głowa. Nie wiem już co o tym myśleć. Nie boje się ciąży ale nie ukrywam ze wolałabym wiedzieć czy ona jest czy nie ;) Prosze o odpowiedz, pozdrawiam

Gość gość
Spokojnie. Po odstawieniu tabletek anty organizm tak świruje i dlatego okres się spóźnia. Wbrew pozorom nie jest tak łatwo zajść w ciąże

Gość gość
Idź jeszcze raz na betę, teraz już wynik będzie pewny.

Gość gość
Skąd wiesz kiedy miałaś dni płodne, nie wiesz nawet kiedy była owulacja, czy już w ogóle była. Za kilka dni zrób znowu test i wrzuć na luz bo się chyba napaliłas na tą ciążę.