Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

kupiłam na allegro dywan

Polecane posty

Gość gośćśćć

a konkretnie dwa dywany i wyszło mi do zaplaty 300 zl, wybralam sposób zaplaty przy odbiorze, i teraz dostałam meila od kuriera że paczka jest w drodze i na końcu prosimy przygotować 182 zl ? To co to znaczy że źle wysłali mi coś czy po prostu jakaś pomyłka? A jeśli przyjedzie ten kurier i będzie chciał 182 zamiast 300 to co mam zrobić? nie odbierać czy co?

Gość gość
Masz problem:) nie umiesz liczyć? nie wiesz ile który z dywanów kosztował?

Najprościej byłoby się skontaktować ze sprzedawcą i niech on to wyjaśni. Obstawiam, że kurier się po prostu pomylił, a to często się zdarza. Jak się zorientuje, to wróci po resztę pieniędzy, więc lepiej reaguj od razu, bo nikt Ci nie da takiego upustu :)

Gość gośćśćć
Aayla dziś no to jak jutro przyjedzie to po prostu nie odbierać tego tak?

Odbierz, bo możesz zostać obciążona kosztami ponownej dostawy. Zadzwoń/ napisz do sprzedawcy lub jeśli masz namiary na kuriera to jemu też możesz zostawić wiadomość, że zaszła pomyłka i kwota, którą masz zapłacić jest inna.

Gość gośćśćć
to teraz może głupie pytanie, bo piszę wiadomość do tego sprzedawcy i nie wiem co w tytule wiadomości napisać?

Gość gość
Może wysyła je osobno, bo ma w 2 magazynach w 2 rożnych miastach.

Oj, przykro mi, jakiś klops wyszedł :( ja korzystam z Paczki w RUCHu i poważnie, dziewczyny, nigdy nie zdażyła mi się jakaś przykra sytuacja :xx

Gość gość
bettylou1313 dziś Wyobrażasz sobie odbierać dywan przez okienko w kiosku? :D

Gość gość
Dużo dywanów do naszego pensjonatu zamawialiśmy przez sklep na https://7kd.pl/. Sprawdzają się, a wiadomo że w takim miejscu jak nasze to eksploatacja jest bardzo intensywna. Często się dywany odkurza i pierze. A mimo wszsytko wytrzymują, nie niszczeją, nie przecierają się i niech tak pozostanie na długo :)