Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JACY sa starzy kawalerowie? i czy bywaja ladni, przystojni?

Polecane posty

Gość gość

I dlaczego zostali starymi kawalerami pomimo tego ze sa ladni, przystojni?

Gość gość
Ci których znam na pierwszy rzut oka niczym negatywnym sie nie wyróżniają. Ba, co po niektórzy nawet imponują mi ciekawym hobby, pracą, wiedzą czy zdrowym trybem życia stąd też dziwiłam sie czemu są sami. Przy bliższym poznaniu okazywało sie dla czego. Sa albo egoistami, albo pracoholikami, nie lubią kompromisów i swoje mieszkanie jak chyba całe swoje życie traktują jak muzeum w którym wszystko od lat ma swoje miejsce a kobieta może w nim tylko nabroić. Traktują kobiety na dystans, w dodatku maja zbyt wysokie wymagania i preferują młodsze. Myślę że ten obraz znacząco nie odstaje od realiów.

Gość prawi 114
ja mam ponad 30 lat i rzeczywiscie nie podobają mi się dziewczyny w moim wieku,.,. i teraz pytanie dlaczego ? CZy ich wiek jest problemem ? Nie Problem jest fakt, że podswiadomie sądze ze taka 30-tka ma męża Ktoś taki dla mnie jest askesualny ,,. Dla mnie kobieta musi być wolna bym spojrzał na nią łaskawym okiem , jak na księżniczkę Zajęta nie może być księżniczką to sie wyklucza,,.,. męzatka = matka Polka wolna = księżniczka

Gość gość
Na osiedlu mam kilku kawalerów. Ze dwóch jest całkiem przystojnych. Reszta przecietna ale nie brzydka. Napewno prezentują się lepiej niż większość rozwodników. Czemu sa sami? Bo sie nie nadają do związku i wgląd nie ma tu nic do rzeczy tylko cechy takie jak opiekuńczość, empatia, nie zawodność, kompromisowość. Nie powiedziałabym żeby to były najmocniejsze strony tych chłopaków.

Gość prawi 114
a z tym egoizmem i nawykami to 100 % prawdy ,.,. Wolę sobie poczytać książke niż słuchać plotek czy innych bzdur .,. Jestem czlowiekiem , który nie lubi słuchać innych , co mają do powiedzenia , to dla mnie strata czasu Lubię zajmować sie za to i realizować swoje potrzeby .,., Nie poprzez innych , a za pośrednicywem siebie,.,. I tylko ja jestem w stanie dać sobie `` przyjemność`` Jak nawet szukam gołych bab w sieci , to nie musze sie nikogo prosić by mi cycki pokazał nikogo o to nie truje .,,. Tylko wchodzę na odpowiednią strone i ...,., Jest magia

Gość prawi 114
nie licze i nie czekam na innych aż ktoś mi coś zaoferuje https://whatboyswant.com/babes/show/2454359/week bo wiem ze kobieta , żywa kobieta nie jest w stanie mi zaoferować tego co sam mogę sobie sam wziąć ,.,., SAm najlepiej znam swoje potrzeby,.

Gość prawi 114
i to jest kwestia tego ze człowiek zył tyle lat sam to sprawia , że stał sie egoistą ,,.. Mój świat kręci sie tylko wokół mnie .,., Przez tyle lat płeć przeciwna nic dla mnie nie zrobila , ze przyzwyczaiłem sie ze mogę liczyć tylko i wylącznie na siebie,.,. Ze tylko ja moge dać sobie szczescie i nie licze na nikogo .,,

Gość gość
Po sąsiedzku mieszka taki gość, nie wiem czy można go określić starym kawalerem bo ma jakieś 31 czy 32 lata. Gość wysoki, wysportowany, no całkiem przystojny ogólnie mówiąc. Wiem że był w związku na pewno ponad 5 lat może dłużej. Od rozstania się z tą dziewczyną z nikim się nie spotyka a minęło prawie 3 lata. Wiem że kobiety się nim interesowały nawet mnie koleżanki o niego pytały. Właściwie nie mam pojęcia dlaczego jest sam, przypuszczam że albo dalej przeżywa to rozstanie albo najzwyczajniej mu taki stan odpowiada.

Gość prawi 114
JA uważam ze moją największą zaletą , a zarazem i wadą jest samowystarczalność Co oznacza to magiczne słowo ? Kobieta mi jest prawie do niczego nie potrzebna , nawet do seksu !! Jednak nie byłem samowystarczalny w tej kwesti 15 lat temu , to się rozwijało u mnie powoli ,.,. Powoli dojrzewałem do tego gdzie teraz jestem , robiłem sie coraz bardziej świadomy , że kobiety to żadne księżniczki , nikt ważny kto mógłby zmienić moje życie na lepsze .,.., Kobieta to tylko dodatek do życia , niestety czasem zbędny dodatek,..,

Gość prawi 114
okej , wracam do czytania książki ,.,.

Gość gość
prawik se czyta książki , a inni są w pracy prawdziwy burżuj jesteś

Gość gość
Powiem tak: bo lepiej być samemu niż z byle kim :):):). Kobiety nie są nam do niczego potrzebne :):) (tzn są do jednej rzeczy ale do tego nie trzeba się zenic).

Gość gość
Większość starych kawalerów jest sama bo nie ma w czym wybierać. Co im taka samotna babka po 30 zaoferuje? -Urodę? Tych ładnych i przeciętnych jest już mało a i te za pare lat zbrzydną. -Pieniądze, wykształcenie, zaradność? Mało których mężczyzna szuka u kobiety akurat tych rzeczy, bywa ze nawet go odstraszają -wsparcie psychiczne? Czasem... ale takie kobiety często są po przejściach i są zimne jak lód -pomoc domowa? Dzisiaj chcą sie dzielić obowiązkami po połowie, wiec na dwie osoby to żaden plus

Gość gość
No zostaje pysia ale jak ma sie ****ać z brzydka kobietą o równie dobrze można wziąć sprawę we własne rece

Gość gość
12:48 Cos w tym jest ze nie mają w,czym wybierać. Większość starych kawalerów w wieku 30-40lat mogła by już sobie kogoś bez problemu znaleźć. Dobrze zarabiają a ich wygląd przestaje mieć już tak istotne znaczenie. W tym wieku to oni zaczynają rozdawać karty na rynku matrymonialnym a nie kobiety których główną karta przetargową były jędrne cycki.

Gość gość
Z drugiej strony to nie jest tak że każdy taki 35latek moze sobie od tak pobijać do 20 letniej laseczki bo dla niej wygląd ma już juz znaczenie, chyba ze jest w,stanie nadrobić to naprawdę grubym hajsem.

Gość gość
Kawalerowie po 30 przeważnie są bardzo przystojni. Czemu? Po prostu cały czas chcą się podobać kobietom. Faceci w związku natomiast zazwyczaj robią się otyli .

Gość gość
Masz racje. Ja sie czuje jak wolny 20 kilkulatek mimo 41 i jestem nie do poznania, co do wieku ale tez z powodu, ze nie podrywam. W weekend zrobilem 160 km na rowerze.

Gość gość
I jak widze coniektore krowy to wole miec tylko kolezanki.