Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna,pomocy

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna nie wylogowala się na moim telefonie z fb, zobaczyłem ze bardzo często wyszukuje swojego byłego faceta, 7~8 w miesiącu przez okres naszego 5 miesięcznego związku. Nie wiem co robić,doradzi coś ktoś Mamy po 23lata i mówi ze mnie kocha ale ja jej już nie wierze. O swoim byłym mówi ze to był błąd i ze nie wróciła by do niego dotarcie coś

Gość gość
Moze z ciekawości zagląda. A po co ludzie wchodzą na czyjeś profile niby?

Gość gość
Nie wiem po co bo ja nie mam fb Rozumiem ciekawość ale żeby tyle razy w miesiącu? Trochę dużo Nie wiem co mam o tym myśleć

Gość q odpowiedzi
To ze tam zaglada nie musi znaczyc, ze wciaz do niego cos czuje. Ale na pewno nie jest jej obojetny. Bo jesli interesuje cie czyjes zycie to znaczy ze ten ktos nie jest ci obojetny. Inaczej by o nim szybko zapomniala.

Gość gość
I jakim prawem grzebales w jej fejsie? To że się nie wylogowala nie upoważnia cię do tego. Co za ludzie...

Gość gość
Przez przypadek,nie było to specjalnie

Gość gość
Przez przypadek to mozesz wejsc w gó**o wiec nie pier*** Zero szacunku dla osob łamiących czyjaś prywatność. Żenada.

Gość gość
Zapytaj się jej bo możliwe ze jesteś wypychaczem a ona go nadal kocha. Możliwe też że się spotykają za Twoimi plecami a historię po prostu kasuje ;) Ja rzuciłem dziewczynę jak się dowiedziałem że spotyka się z byłym za moimi plecami.

Gość gość
gość dziś Przez przypadek to mozesz wejsc w gó**o wiec nie pier*** Zero szacunku dla osób łamiących czyjaś prywatność. Żenada. x Zero szacunku to ma jego dziewczyna. Uwielbiam taki tok myślenia: "to twoja wina Miś ze się dowiedziałeś o zdradzie było nie sprawdzać!" Pokrętna Kobieca logika Prawda jest taka że dobrze zrobił. Zaufanie zaufaniem ale jak większość ludzi ma siano w głowie to niech się nie wiąże i nie oszukuje drugie człowieka.

Gość gość
Prywatność to rzecz święta i tyle. Gdyby ktoś mi grzebal w telefonie to zaufania już by nie miał. Trzeba mieć przesłanki grube żeby się zdecydować na inwigilacje kogoś.

Gość gość
No wyskoczył mi komunikat z fb ze Jan Kowalski był wyszukiwany 8 razy w tym miesiącu dodaj go do znajomych. Z ciekawości klikłem i jak się okazało co miesiąc podobna ilość wejść na jego profil. Jestem załamany, mówi ze mnie kocha i itp nie wiem co mam o tym myśleć. O byłym mówiła ze to był błąd ze go poznała byli 2 lata ze sobą,pił i ciągłe kłótnie dlatego się rozpadło. Nie wiem czy ona za nim tęskni a ja jestem tylko po to aby zapomniała. Chyba napisze jej o tej sytuacji i zobaczymy co dalej i tyle

Gość gość
Ogólnie im mniej wiesz tym lepiej żyjesz. Moja przyjaciółka na fejsie byłego znalazła informacje ze ma romans z kobietą jego najlepszego przyjaciela. Jak się szuka to się znajdzie. Tyle w temacie.

Gość gość
No racja