Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tym?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o tym kiedy dziewczyna 16 lat (rocznik 2001) spodziewa się dziecka z 18 - letnim chłopakiem? Dodam (bo to chyba bardzo istotne) że dziewczyna juz parę razy poroniła (chyba 5 razy z tego co wiem) - przez tabletki wczesnoporonne, bo nie chcieli tych dzieci? :/ w takiej właśnie sytuacji jest mój brat i jego "dziewczyna" (ja jej nie lubie - rozpieszczone dziewuszysko, paniusia)...

Gość gość
Ona ma termin na luty 2018...

Gość gość
Patologia. Szkoda dziecka, że ma matkę k***e i morderczynie. Ja w wieku 16 lat jeszcze po cichu z koleżanką się lalkami Barbie biała, a ta już 5 razy zabiła :/

Gość gość
gość dziś Zgadzam się z Tobą. Chociaż mój brat nie lepszy - to pewnie była ich wspólna decyzja. . Co prawda ja niedawno skończyłam 21 lat, studiuje, pracuje ale nie wyobrażam sobie abym miałam usunąć dziecko, które nie jest niczemu winne.. Naprawdę to okropne dziewuszysko, denerwuje mnie jak nie wiem...

Gość gość
Widocznie są siebie warci. Nie przejmuj się i nie wtrącaj, najlepiej na tym wyjdziesz :)

Gość gość
Tacy młodzi a niszczą sobie życie. Jak nie umiała uprawiać seksu to niech się za to nie biorą. Dlaczego ludzie myślą że tabletka po jest formą antykoncepcji. Twój brat jest glupolem żeby brzydko nie napisać, a ona taka sama. Może tego żałować do końca życia.

Gość gość
Mój brat ma stety albo niestety ale wredny charakter że tak to ujmę i zdarza mi sUE odgryzać tym że tak zrobił... i wiem że parę razy ją uderzył, chociaż jej to mi tam nie jest za bardzo szkoda...ale tego dziecka już tak

Gość gość
* i jak mi coś powie to zdarza mi się że mu sie tym odgryzam wspominając to co zrobił

Gość gość
gość dziś No ona to rzeczywiście dla mnie problem..nie ukrywam że ciężko mi się powstrzymać żeby jej nie uderzyć lekko mówiąc ;)

Gość gość
Patologia...rzeczywiście ciężko nie potępiać takich ludzi...a dla Ciebie to brawa że taka jesteś

Gość Gośćnastówę
Po takiej liczbie poronień niech się przygotują na upośledzone dziecko , skrajny debilizm

Gość gość
Gośćnastówę dziś Póki co to mówią że wwszystko w porządku z dzieckiem...chociaż ona z jakieś 3 tyg temu była przez parę dni w szpitalu, podobno jakieś zapalenie czy coś, nie wiem dokładnie

Gość gość
pshemo84 dziś No mnie to jakoś nie bawi.. nie chcesz nie musisz wierzyć

teraz doczytałem że to nie twoja siostra tylko dziewczyna brata, zwracam honor i cofam stwierdzenie że to prowo

Gość gość
pshemo84 dziś W porządku ;)

Gość gość
No cóż..szkoda tych dzieci