Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz a...nadmierne owłosienie

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i faceta od 2. Kochamy się, ale nigdy nie uprawialismy seksu chociaż wiem, że on bardzo tego chce. Nie jestem jakas najgorsza, gruba też nie, ale mam problem z nadmiernym owłosieniem, które jest dosłownie wszędzie! Na posladkach, miedzy nimi nawet zaczęłam tam golic i jest tylko gorzej, na piersiach, brodawkach sutkowych, brzuchu itd. Wstydzę się przed nim rozebrać a co dopiero uprawiać sex. Nie wiem co mam z tym zrobić :-( ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
To bardzo podniecajace moja mama tez ma owlosione obie dziury.

Gość gość
dwa lata ciebie nago nie widział? :O

Gość Wera3467
Dziewczyno jesli ty powaznie piszesz a nie jestes jakas nieogarnieta laska to powinnas wiedziec gdzie sie chodzi z takimi problemami i jak sobie z nimi radzic. Szczerze watpie w prawdziwosc tego tematu.

Gość gość
Masz hirsutyzm. To się leczy,a miesiączkę masz regularną? Zapewne brak. Idz do ginekologa. Pozdawiam

Gość Poprawna11girl
Bez przesady. Dziewczyna ma 19 lat, jest młoda, wcale nie dziwne ze jeszcze jest dziewicą, a komentarz 'jeszcze nago nie widzial' jest śmieszny. Mają czas. Autorko, rozumiem ze to wstydliwy temat. Ale myśle, ze w trakcie zbliżenia to nie będzie miało większego znaczenia, poniesie was chwila. Jak wydepilujesz się tak z grubsza, to będzie dobrze :) Nie musisz być bez żadnego włosa, człowiek jest tak skonstruowany ze niestety człowiek jest oslosiony, jeśli twój chłopak jest normalny, poważny to powinien to wiedzieć i nie mieć zastrzeżeń. Cóż. Nie przejmuj się! :)

Gość gość
No sory ale być razem przez dwa lata i nie widzieć się nago to coś nie halo, ja swoją już po dwóch miesiącach od poznania widziałem gołą :O

Gość gość
Miesiaczke mam regularna jeśli o to chodzi

Gość gość
Pisząc nie widział mnie na go miałam na myśli całkowicie nago. Bez spodni zdarzyło mu się mnie widzieć podczas np. Przebierania