Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otrebka

Jak go przekonać do rozwodu?

Polecane posty

Gość Otrebka

Od pół roku regularnie spotykam się z facetem, który jest żonaty i ma trójkę dzieci. Jestem od niego 15 lat młodsza, ale bardzo się kochamy i planujemy wspólną przyszłość. Z żoną od ok 5 lat nie uprawia seksu i ten związek praktycznie nie istnieje. Jednak, gdy mówię mu o rozwodzie to nie chce go brać ze względu na dzieci, które potrzebują ojca. Nie chcę dłużej żyć w konspiracji, sama chcę stanąć na ślubnym kobiercu i mieć go przy sobie 24h na dobę. Jak go przekonać do rozwodu?

Gość gość
zacznij od propozycji by dzieci wyrzucił na śmietnik

Gość gość
Nagraj filmik jak cię dyma i podeślij żonie, jak żona mu wybaczy, to podeślij koleżanką żony. Z tym że potem będzie biedny bez grosza ;)

Gość gość
Widze przy czwartkowym wieczorze durne prowokacje. Ciekawe jak to zycie planujecie, ze on sie nie chce rozwieść?:D To moze wprowadź sie do niego do domu?

Gość gość
biorąc pod uwage troje dzieci - to potem potrwa do emerytury

Gość gość
Przycisnij go do sciany i powiedz, ze mu oberwiesz klejnoty w spodniach, jak nie odejdzie od tej zimnej ryby - zony. A na powaznie (nie wiem, czy nas nie prowokujesz) to daj sobie spokoj z nim. Na cholere ci dzieciaty z 3 dzieci. Jego miejsce to w domu przy babie i wspolniej dziatwie, ktora zrobil. Chyba pistoletu mu baba do glowy nie przystawiala, jak na nia wdrapywal sie. Z ta miloscia to mnie nie rozsmieszaj, bo to zadna komedia. To raczej tragifarsa w waszym wykonaniu. Wybacz ale ty Owca a on Baran. Lepiej zajmij sie psami w schronisku a od zonatych baranow niech cie los uchroni. Dobrze ci radze kobieto. Czy tylko stac cie na ochlapy meskie???? Elena

Gość gość
marne prowo. nie czytajcie tego. admin del

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on sie rozwiedzie czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Prowo jak nic, nie ma aż tak głupich kobiet

Gość gość
Pewnie, ze są :D