Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobiłeś?

Polecane posty

Gość gość
O jak ładnie komu z rana tak tu smutno ?;))

Gość gość
Malinka :( nie ma na to najmniejszych szans,takie życie

Gość gość
Dlaczego jesteś taki dziecinny ile można poświęcać swojego czasu na niedomówienia mnie już to męczy nie wiem czy ty jesteś zdrowy a zarazem martwi . Jak można komuś tak zniszczyć życie usprawiedliwiając siebie przed innymi nie rozumiem muszę , ktoś niedawno powiedział czym człowiek ma wiecej wiedzy to trudno do niego dotrzeć prostota jest łatwiejsza bo bo nie komplikuje niczego po prostu przyjmuje łatwiej wiarę .Znow się dałam wciagnąć bo jestem naiwna

Gość gość
Ale na co ? Fajnie gdy czujemy się wolni a przed nami sami modele ja to teraz mam dobrze tylu młodych fajnych pogadają jak starzy przyjaciele , zawsze wolałam facetów ale normalnych a nie takich co zazdrośnikow co robia duzo a tak naprawde nic

Gość gość
A ja myślę, że jest mu smutno, bo panna go wielbiła, jak kretynka była w niego zapatrzona, a on typ narcyza cieszył się z tego, a w myślach wyśmiewał ją. Aż któregoś dnia ta idiotka oprzytomniała i gogusiowi trochę smutno, bo nie ma go kto wielbić:D

Gość gość
Różnie już o mnie mówiono, ale goguś i narcyz,pierwszy raz :) dobre,ale nie trafione,ale fajnie poczytać o sobie,takie ciekawe rzeczy.Gogyś ha,ha,ha dobre!

Gość gość
Seriio...o mama mijo ..oni tacy są??Mają swoj***aby niech ich wielbią ja juž nic nie rozumiem ?

Gość gość
Tu nic nie trzeba rozumieć, czasami trzeba niestety coś przykrego przeżyć, ale przychodzi czas opamiętania, a może po prostu się dorasta, sama nie wiem ;)

Gość gość
Nie chce nikogo sadzic ale jak mozna było tak potraktować kogoś tylko dla tego ze ktos zauroczył sie kimś jaka ty byłas (.....)głupia wysmiać kogoś i zniszczyc jest łatwo ale gdy dotknie nas jakies wydazenie dopiero otwiery oczy ja juz mialam kilka wydazen a inni byli zdrowi i mysleli ze beda cale zycie ,Obwinia sie innych ale nie nas może ty zadałas wiecej bolu tejj niewinnej kobiecie ktora bronila sie od twojego meza twoje intrygi były nieprzewidywalne Agnie..

Gość gość
Poszła sie pocieszyc do innego taka niewinna ona

Gość gość
Nie twierdze,że jest niewinna :D ale chyba ucierpiało jego rozdmuchane ego

Gość gość
Kiedys dawno temu to ja sie zauroczylam a on i jego zonka i pani x mnie wysmieli ze owszem chora psyhicz.itd.tak wiec ludzie sie zdradzaja i nie widza chorych tylko jak ktos zaczyna Ci sie podobac wizualnie bo jest ciepły dobrze ci sie z nim rozmawia to nie faier

Gość gość
A z tobą wyżej to wszystko ok

Gość gość
Jest niewinna :( nic o Niej nie wiecie,nawet jeśli poszła pocieszyć się do innego to dobrze,ma prawo do swojego życia,niepotrzebnie założyłaś ten temat :(

Gość gość
Nie martw się wyleczy się z tego wiem poTak sobie.. Wczoraj po 5 latach i 3 miesiącach zobaczyłam kogoś kiedyś dla mnie bardzo ważnego i wiesz wydawał mi się kimś zupełnie obcym, nawet jego głos wydawał mi się nienaturalny i obcy. Patrzyłam na niego i czułam tylko pustkę. Jeśli ją zraniłeś na pewno kiedyś zapomni.

Gość gość
Zapomni ... wiem

Gość gość
Jeśli ludzie się postarają, każde uczucie można zabić...okrutne ale prawdziwe

Gość gość
potwierdzone i sprawdzone

Gość gość
Zgadza się właśnie to robię :(

Gość gość
Powodzenia będzie dobrze ;)

Gość gość
ok będzie dobrze,praktycznie już Jej nie pamiętam :( będzie dobrze :(

Gość gość
No to super,unikaj jej, ja mam nadzieje, że "mojego" już nigdy nie spotkam.

Gość gość
nie spotkasz

Gość gość
Wierzę w to ;)

Gość gośćqaz
Ja o nim myślę jeszcze czasami, zwłaszcza wieczorem. Myśleniom tym nie towarzyszy żadne uczucie. Nie tęsknię już za nim. Nie mam do niego żalu. Nie interesuje mnie czy żyje czy umarł. Mogłabym patrzeć bez cienia zazdrości jak trzyma inną w objęciach. Nie czuję już nic ALE...panicznie boję się go zobaczyć dlatego zrobiłam wiele by temu zapobiec.

Gość gość
Ja też się bałam bardzo, szłam z duszą na ramieniu, bałam się że znowu wszystko we mnie będzie odzyje, ale na szczęście był u niepotrzebny strach

Gość gość
Ja nie mam zamiaru ryzykować. Zresztą bez względu na to czy uczucie by wróciło czy nie, dla niego będzie to koszmarna chwila i on o tym wie. Choć czuję pustkę to jestem szczęśliwa. Paradoksalnie moim największym szczęściem było położenie kresu temu uczuciu.

Gość gość
21:30 to ja qaz

Gość gość
To Twój temat?

Gość gość
Szczęściary...ja nie mogę wejść na Jej profil na fb bo dostaję palpitacji serca,oddech mi się skraca,kręci w głowie :( a jak pomyślę o Niej w ramionach innego....dotykającego Ją,całującego,dostaję ataku,najpierw paniki,potem powoli zmieniam się w maszynę do zabijania i delikatnym ruchem skręcam mu kark,wyrywam głowę razem z kręgosłupem....no!! I dlatego postanowiłem nie zaglądać na Jej profil,żyję spokojniej,tętno mam normalne,oddech ok,rytm serca,zdrowego faceta,zazdroszczę Wam dziewczyny,dystansu,spokoju....