Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego to zrobiłeś?

Polecane posty

Gość gość
miałeś już dawno żonę zostawić

Gość gość
10:28 nie napisalam tego ze miales zone zostawic i tak bys zony nigdy nie zostawil dla mnie zreszta nic przyjemnego byc z mezczyzna ktory porzuca rodzine

Gość gość
Nie będę wysłuchiwał Twoich żalów,że jesteś nieszczęśliwa bo narzeczony nie dopisał i Cię wkurwił,wybacz! Bez jaj ze mnie!Cześć

Gość gość
jaki narzeczony? o czym Ty napisałeś, nie zapominaj że mam męża więc jaki narzeczony? i nikt mnie nie wkurzył, to tylko google tłumacz jest do niczego, zerwał z nim google tłumacz, Internet zdecydował za mnie, gramatycznie tak źle przetłumaczył zdanie, że z nim zerwał

Gość gość
mam to w d***e

Gość gość
Aha fajnie

Gość gość
O d***e nie ja napisałem,jestem w trasie....nie chcę po prostu wysłuchiwać jak jesteś zła na swoich chłopaków,nie narzeczonych,źle się wyraziłem,sorry,jak chcesz się żalić i opowiadać o swoich facetach pisz do koleżanek,dla mnie to upokarzanie mnie przez Ciebie,wiesz,że nie jesteś mi obojętna,więc specjalnie mnie tak traktujesz....to przykre

Gość gość
Przepraszam, nie bede juz nic opisywac w sumie nie ma czego.

Gość gość
Teraz to mi już wszystko jedno :(

Gość gość
To dobrze.

Gość gość
To dobrze,że dobrze...

Gość gość
To sie ciesz

Gość gość
Nie ma z czego

Gość gość
Jednak ta do której wróciłem była lepsza od ciebie, tyle Ci o niej opowiadałem nic nie zrozumiałeś.

Gość gośćMja
Miałam tutaj nie wracać, ale dzisiaj przy sprzątaniu znalazłam skrzętnie skrywany pamiętnik, w którym pisałam o Tobie:) czytałam go i płakałam, ale też śmiałam się. Było w tym wszystkim coś pięknego i szczerego przynajmniej z mojej strony. W czasie tego czytania zrozumiałam, że nie chce żyć nienawiścią przecież idą święta ;) Pamiętnik spale, ale obiecałam sobie że Tobie postaram się wybaczyć. Mieliśmy pecha dwoje nieszczęśliwych ludzi na siebie trafiło. Wierzę, że Ty kiedyś zrozumiesz, że nic nie da to. że będziesz mnie obrażał naszych dróg już nie zmienimy. Przepraszam za głupoty z mojej strony i życzę Ci wszystkiego dobrego ;)

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gośćMja
Szkoda, że nie ma z kim popisać, bo wypiłam piwko i mi się nudzi ;) słuchałam właśnie piosenki KaeN i Ewy Farnej- Echo Z******TA niestety nie mogę wkleić linka :'(

Gość gość
Chcesz wiedzieć prawdę?

Gość gośćMja
Kto? Jeśli ja to spoko u mnie żadnej prawdy nie ma wszystko było jasne od samego początku. A jeśli o kogoś innego to pisz śmiało:D

Gość gość
Przyznasz że mam talent :), nudziło mi się, robiłem sobie jaja i się dobrze bawiłem, potem przyślij następni, ten cały topik to stek wniosków i bzdór. Całe kafe takie jest, oprócz zarejestrowanych ników.

Gość gośćMja
Całe kafe to jest stek bzdur :D i chorych ludzi łącznie ze mną wiec dla mnie nic nowego nie napisałeś :D a te zarejestrowane wcale nie są lepsze :D

Gość gość
Prawda jak nie piszą o g.. nie to o kotach, to szukają patoli.

Gość gośćMja
Od dawna zauważyłam, że nikt normalny tu nie pisze. Ja wchodzę tu, żeby się"wygadać", ale nikogo nie szukam i niczego nie oczekuje. Kiedyś więcej tutaj pisałam, teraz tylko w tym jednym temacie i w żadnym innym.

Gość gość
Tutaj nie ma ludzi do rozmowy, albo zboczeńce walikoniki, osoby takie płytkie odpowiedzi, bez rozwinięcia tematu nic ze sobą nie reprezentują.

Gość gośćMja
Ale jak nie ma innego miejsca to i to jest dobre :D a jak ktoś jest chamem i prostakiem to jego problem. Ja od dziś jestem ponad to;)

Gość gość
Parę tutaj ludzi wkręciłem no oprócz jednej, tą osoba wie znała szczegóły, też pisała Text potem bzdór podszywów i urojonych miłości, i dla tego tu wszedłem, mam zarejestrowanego Nika ale napiszę jak będzie tego warty tego, mało jest tego, jak ktoś jest inteligentny to rozpozna.

Gość gośćMja
Ja sobie obiecałam że komuś wybaczę i chciałabym, żeby on mi też wybaczył, bo św nie byłam :D pisać będę dopóki mi się nie znudzi, potem pewnie zniknę może wrócę może nie kto to wie. Miłość dużo można mówić liczą się czyny nie słowa.

Gość gość
Z tą miłością tutaj jest naprawdę nisko, obojętny temat i widać o czym myśli tylko o sexie, jak chce się przypodobać porostu to jest żałosne, kobiecy instynkt nie jest ciała tylko umysł i co czuje i emocje wiem umiem je wywołać.

Gość gość
wkręcamy cb misiu a ty się cieszysz :D i myślisz,że my tak na serio :D👄 :P :classic_cool:

Gość gośćMja
A to tu w ogóle jest miłość? :D w realu ciężko o szczere uczucia a tu to nikt koli prawdziwej miłości nie stał