Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne, słuchaj

Polecane posty

Gość gość

To jest piękne, zastanawiałeś się dlaczego mam doskonały nastrój, twój mały mozdzek wydedukował, że pocieszam się po stracie ciebie zainteresowaniem kogoś tam, jak na dupka przystalo;) otóż nie, cieszy mnie to, że udała mi się moja makiaweliczna zemsta, związałes się z babochłopem który zmarnował życie memu bratu, która jest absolutnym przeciwieństwem tego czego szukasz w kobietach, jest prostaczką, brzydka, pozbawioną gustu, nie potrafiącą się ubrać, meska w zachowaniu, zaniedbana intelektualnie i fizycznie baba, której nikt z miejscowych nie chciałby tknac, nie tylko dlatego ze jest obleśną ale dlatego, że znają jej chamstwo, interesownosc i podły charakter a ty po tropach rysowanych przeze mnie, pamietasz jak mowilam, ze Marta duzo nie stracils, bo inne wiele i nie moga spac, placza, jezdza po grobach? przekonany o tym, że wybierasz dobra i ciepłą do niej trafiłeś. Jesteś identyczny jak jej były, który męczył się z tym wredny pustakiem. Najgorszemu wrogowi bym nie życzyła takiej kobiety, Tobie zyczylam:P, udało:P obyś miał z nią takie życie jak.jej były przez pierwsze lata, jakieś 19:P