Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt długo to trwa, chyba muszę iść do prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Powoli zbliża się 40lecie mojego istnienia, a zarazem upokarzającego prawictwa. Czy myślicie, że pójście do bajzlu to dobre rozwiązanie? the author

Gość gość
Jeżeli zawiodło szukanie partnerki przez net to zdecydowanie tak

Gość gość
Nie szukałem the author

Gość gość
Zawsze wydawało mi się, że wszyscy których znam będący z kimś nie szukali na siłę. Jakimś zrządzeniem losu sami znajdywali swoje drugie połówki. Przysłowie mówi: miej wyhebane a będzie ci dane. No więc miałem, ale doszło do tego, że na moim nagrobku każe sobie wyryć napis: "miał wyhebane, nie było mu dane" the author

Gość gość
0/10

Gość gość
0/10 czego? To nie moja wina. the author

Gość gość
Prowokacja i dlatego dałem Ci 0 na 10.

Gość gość
A tu się akurat gościu mylisz. Mówię zupełnie szczerze. Niestety są takie przypadki. the author

Gość gość
To najgorsze rozwiązanie. Już lepiej być prawikiem niz k****arzem z kiła i innym syfem

Gość gość
No to jest jedyne co mnie hamuje, ale z drugiej strony gdyby każdy łapał syfa to ta najstarsza branża w świecie by już dawno nie istniała. Tak sobie myślę. the author

Gość gość
Istnieje, bo tam chodzą same glaby, które myślą główka a nie głową :P A leczeniem nikt się potem raczej nie chwali. Płacić za udawana szopkę i syfa w pakiecie nie warto

Gość gość
Też właśnie bije się z myślami czy zeszmacić się na starość czy nie. Zawsze postępowałem raczej zgodnie ze swoim sumieniem, ale to na żadną kobietę to nie działało. the author

Gość gość
Dzisiaj istnieją antybiotyki i leki przeciwgrzybicze, ale do przyjemności to wszystko raczej nie należy.

Gość gość
Dodam jeszcze, że o ile z kolegami potrafię być szorstki, chamski i szczery do bólu to przy kobiecie w pobliżu mięknę. Staram się widzieć w nich zawsze anioły, którymi widać nie są bo to mnie zawsze gubiło. the author

Gość gość
Jak widzę jakie buraki (które bez cienia refleksji idą przez życie) mają już w młodym wieku fajne laski to aż się odechciewa szukać. Dlatego chciałem sobie choć ulżyć z "zawodową". the author

Gość gość
Po takim seksie będziesz się jeszcze gorzej czuł, niż teraz.

Gość gość
Ale sobie nie ulżysz tylko będziesz tu jęczał następne 40 lat - wpisz sobie w forumową wyszukiwarkę słowo "prostytutka" - przekonasz się ile tu takich było i wiadomo że na jojczeniu się skończy. Nie chcesz wcale seksu ani prostytutki tylko chcesz, żeby ktoś cię tu prosił i przekonywał, że masz szansę. I jest to prawda - masz szansę, tylko musisz racjonalnie przemyśleć swoje błędy (jakieś musiały być, Twoje działanie było bezskuteczne) zamiast skupiać się na innych ludziach i im zazdrościć.

Gość gość
Być może będę czuł się gorzej, nie wykluczam tego. Że będę marudził dalej tez nie wykluczam. W tym sęk, że nie zazdroszczę innym (wykreśliłem to uczucie już dawno). Czego mam im zazdrościć? Ich zwierzęcych instynktów? To jest żal do samego siebie, że nie potrafię być taki jak inni. the author

Gość gość
Idź, z*****aj i ci przejdzie. One własnie od tego są. Gdybyś tak naprawdę chciał seksu to już dawno byś to zrobił.

Gość gość
Zazdrościsz - stąd te określenia (głąby, buraki) - a mowisz o osobach, które ani trochę Cię nie powinny obchodzić, bo nie oni są winni Twojemu prawictwu. Nie potrafisz być "jak inni" bo za dużo o innych myślisz zamiast szukać przyczyn w sobie i swoich decyzjach. Choćby teraz - czemu nie dzwonisz w tym momencie do prostytutki tylko piszesz tu z nami?

Gość gość
Ta koncepcja powstała w mojej głowie niedawno. Wiesz jak człowiek ma prawie 40 lat i doszło do niego, że zmarnował życie to różne rzeczy do głowy przychodzą. the author

Gość gość
A co stoi na przeszkodzie by ją zrealizowąć? Chyba nie opinia kafeterian jest Ci potrzebna.

Gość gość
Nie zazdroszczę im, podziwiam ich za to i jestem zły ale na siebie samego. Przynajmniej tak próbuję skierować swe emocje. the author

Gość gość
Do gość Czasem trzeba z kimś porozmawiać. Nie twierdzę, że czyjaś opinia mnie przekona. Co mnie hamuje przed realizacją? Skok w nieznane, dlatego zasięgam opinii, pytam. the author

Gość gość
Autorze, to jest Twoje życie, jak chcesz możesz się zeszmacic i potem żyć z tą świadomością. A możesz też próbować coś zmienić aby było lepsze. Przecież nie masz wypisane na czole że jesteś prawikiem i zapewne nikt tego nie wie ani się nie domyśla :)

Gość gość
Opinii na forum kobiecym w dziale "życie uczuciowe"? Zapytaj na jakimś męskim forum osób w podobnej sytuacji - niech Ci opowiedzą jak jest itp, co grupa bab z uczuciowymi problemami może wiedzieć o seksie z prostytutką?

Gość gość
Jasna sprawa mogę się zeszmacić albo być "dumnym" prawiczkiem do końca swych dni. Wiesz to co myślą o mnie inni najmniej mnie obchodzi. Ale ta świadomość w głębi siebie jest ciężka do udźwignięcia. Czy potrafię coś zmienić? Trudno by było bo nie należę do gości, którzy żyją zgodnie z zasadą "jeśli nie potrafisz tego pokonać to się przyłącz". Ten świat to nie moja bajka zdaje się, chyba za dużo we mnie człowieka. the author

Gość gość
Do gość Zasięgam różnych opinii. Też am problem uczuciowy. Czuję dyskomfort psychiczny. the author

Gość gość
A ja myślę, że po prostu chcesz słuchać, jak cię prosimy "nie, nie idź do prostytutki, tak pragniemy żebyś nas zdobywał, jesteśmy takie samotne bez ciebie" - może miło sie to czyta, ale to nieprawda. To czy jesteś komuś potrzebny zależy w dużej części od Ciebie - jaki jesteś w swoim otoczeniu. My cię nie znamy, tak naprawdę to dla nas żadna strata. To Tobie ma zależeć na zmianach a nie nam.

Gość gość
Haha nie, zdobywcą nie jestem i zdaje sobie sprawę, że nic dla was nie znaczę i pewnie jestem śmieszny. Ale to nic ponieważ potrafię się śmiać z samego siebie, ze swojego położenia, nie wiem o czym to świadczy? O chorobie psychicznej może. Nie przeczę miło podtrzymywać pogawędkę, zwłaszcza że jak widzę ile szamba wylewa się w innych wątkach to w tym póki co rozmowa przebiega na poziomie. the author