Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania800

Jak zaskoczyć faceta bielizną erotyczną

Polecane posty

Zamówiłam dzisiaj erotyczną bieliznę. Chciałabym zaprezentować się mojemu chłopakowi w niej w którąś z niedziel, gdyż wtedy widzimy się cały dzień. Tylko jak ja mam to zrobić? Jadę do niego z samego rana. Ubrać na siebie w domu i powiedzieć mu że mam coś specjalnego? Dodam, że mieszka obecnie z rodzicami bo ma remont w mieszkaniu.

Gość gość
A co takiego kupilas?

Gość gość
No troche nie wygodnie bedzie jak bedziesz to miala na sobie od razu moja rada jest taka ze wynajmij pokoj w hotelu na.jedna noc i po problemie powiedz zeby tam przyjechal ty bedziesz miala czas zeby sie wyszykowac i go wtedy zaskoczysz a w domu z rodzicami to nie za bardzo

Gość gość
A pończochy jakie masz?

Gość mania800
Cieleste oraz czarne - gorset czerwony :) A jakiś inny pomysł niż noc w hotelu, bo nie wiem czy go wyciągnę do hotelu po całym tygodniu w trasie. Może jakoś inaczej zorganizować to w domu. Mamy swój osobny pokój zamykany na klucz. Tylko nie wiem jak ukryc pod ubraniem gorset żeby nie wzbudzić jego podejrzeń :) albo założyć w łazience u niego. Teściów raczej więcej nie ma w domu niż są.

Gość gość
Do czerwonego.zdecydowanie czarne beda pasowac a skoro twierdzisz ze.nie bedzie tesciow w domu to.mozecie to w domu zrobic a.ile.macie lat? I pierwszy raz zakladasz ponczochy?

Pończochy noszę bardzo często. Są dużo wygodniejsze niż rajstopy. Jednak pierwszy raz odwaze się pokazać w takim stroju. Wiem, że go to kręci i juz kilka razy sugerował mi żeby spróbować ale jakoś nie byłam przekonana. Ale po dłuższej chwili stwierdziłam ze przecież raz się żyje. To ma być niespodzianka dla niego

Gość gość
A ile masz lat?