Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia59

Bez seksu 10 lat i zdradził

Polecane posty

Gość Madzia59

Jesteśmy małżeństwem już 35 lat z czego prawie 10 lat było bez seksu bo nie miałam takich potrzeb a mąż nie nalegał. Teraz, 10 miesięcy temu , w styczniu, zastałam go w domu w łóżku z "koleżanką". Powiedział mi, że spotykał się z nią towarzysko przez 4 miesiące , w tym ze 2 razy w miesiącu chodzili razem na piwo i dobrze się im gadało . Rozmawiali przez telefon i słali smsy . Spał z nią jeden raz , właśnie wtedy gdy ich zastałam, wcześniej wróciwszy z pracy. Możliwe , że to prawda co mi powiedział , bo w grudniu miał operację przepukliny i przed operacją (i jakiś czas po)nie mógł sobie pozwolić na seks. Nie mogę mu wybaczyć ,że do tego doszło, bo nigdy się nie skarżył na brak pożycia. Nie mówił ,że mu brakuje tego w naszym związku a teraz tłumaczy tym swoją zdradę. I tym ,że ma prawie sześćdziesiąt lat i nigdy nie miał innej kobiety . Skończyli znajomość po tym wydarzeniu a ona napisała SMS ,że nigdy nie wiązała z moim mężem żadnych planów i że to koniec . Sama nie wiem więc, co to było i po co ? I czy można wybaczyć? Byliśmy ze sobą tyle lat i trudno mi zrozumieć taką głupotę. Mógl mi przecież powiedzieć że seks jest dla niego bardzo ważny , no chyba ze ten seks jest ważny, ale z kimś innym niż ja.

Gość gość
Myślę że jakbyś z nim uprawiała seks analny to by cię nie zdradził. Ściągaj majtki Magda to ci na pocieszenie zapodam w ananasa ;-) Chociaż generalnie nie lubię aż tak starych bab jak ty.

Gość gość
Spie.....laj stara fajansiaro. W twoim wieku to tylko pacieże klepać. Nie dziw się, że chłop cię wali w rogi.

Gość gość
Przecież pisze, że nie miała takich potrzeb. A mąż miał. A to niespodzianka ;-)

Gość gość
Kobiety w tym wieku co magda nawet nie wiedzą co to anal. One nawet orala nie potrafią robić. One tylko potrafią leżeć na plecach i patrzeć tępo w sufit, podczas gdy mąż je ******** na misjonarza przy zgaszonym świetle.

Gość gość
A ja znam taką w podeszłym wieku, która chętnie robi loda z połykiem więc różnie to bywa.

Gość gość
No zgadza się. Są chwalebne wyjątki ;-) Ale jak stara pisze, że 10 lat nie miała żadnych potrzeb, to chyba jest oziębła seksualnie.

Gość gość
Znowu stara wywłoko wklejasz to samo. No wiemy już od wielu miesięcy, że chłop cię zdradził i nawet się nie dziwię dlaczego.

Gość gość
Dajcie babie spokój. Pewnie urodziła z pięcioro dzieci. Waży ze 100 kilo, ma żylaki, astmę i nadciśnienie. A wy jeszcze byście chcieli żeby uprawiała seks analny? Pewnie ma hemoroidy po tylu ciążach, więc nie może ;-)

Gość gość
No dobrze. Jeśli to taki wrak. W dodatku nie pie....iła się z mężem 10 lat to po jakiego ch.ja to się żali na forum? Nienormalna?

Gość gość
Bo pewnie nie ma się komu pożalić. Spier......laj głupia suko.

Gość gość
Ty glupia wierzysz ze tylko jeden raz :D Mial racje i dobrze zrobil. Jak mu nie dawalas to normalne, ze zebrac nie bedzie tylko pojdzie gdzie indziej :D

Gość gość
To znowu ta Madzia pisze a wy dajecie się nabierać. Raz zdradził w łóżku raz w krzakach. Już nie wiadomo. Ciekawe ile jeszcze różnych prowokacji wypłynęło z jej rąk. Tej kobiecie albo facetowi który to pisze bo już nie wiadomo kto to brak piątej klepki.

Gość gość
Bo ta Madzia to stara suka. Nie wiadomo nawet czy temat jest prawdziwy.

Gość gość
whiskyzjarmuzu dziś Już po 10 latach abstynencji seksualnej? Świnia nie facet. "Nienawidzę prac domowych! Ścielisz łóżko, zmywasz naczynia – a sześć miesięcy później musisz zaczynać wszystko od nowa." Joan Rivers

Gość gość
Madziu jesteś debilką.

Gość gość
Debil, debil, debil. Madziu jesteś debilem do sześcianu. Goń się suko.

Gość gość
A miałaś kiedyś penisa zapodanego w o***t? Może to by cię rozluźniło.

Gość gość
To jakaś psychicznie chora osoba to pisze.

Gość gość
Rzygać mi się chce jak to czytam. Jesteś Magda nienormalna. Lecz się suko.

Gość gość
Rozumiem, że mąż cię zdradza, ale odpowiedz sobie stara suko dlaczego?

Gość gość
Błagam. Pomóżcie mi. Dam mu oralnie oraz analnie, chociaż nie wiem co to znaczy. Będę mu obciągać non stop. Wiem, że jako Madzia jestem zerem do kwadratu .