Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćut

daleko... tak daleko że dalej już być nie może

Polecane posty

Gość gośćut

tess... mogę napisać tu, tam nie... jesteśmy tacy delikatni, a jednocześnie tacy twardzi niewzuszeni, całkiem jak dwie skały w sąsiednich szczytach, a między nami przepaść... lubię te naiwne teksty karmię się złudzeniami to mi czasem pomaga... moja Miłości, wirtualna miłości bo tylko tak mogło być... jest strasznie nie myślałem że taki będę cena którą płacę już dziś... milczenie... ile to trwało nie pamiętam kiedy tu ostatnio do Ciebie pisałem... nie wiem dlaczego dzisiaj może jest okazja do sumowania strat... Twe oczy posmutnialy, maleńka, nie wolno się żegnać w ten sposób... gdy czujesz że wszystko jest już za nami, a więc co przed nami... nic... sens cel docelowy aby móc przed siebie iść... nie ma o czym gadać więc trzeba pisać

Gość gość
Zacznij pisać harlekiny. Kupię.

Nic dodać! Chociaż można się przyczepić do tego "cel docelowy". Ja się akurat nie przyczepiam, bo jestem grzeczna i dobrze wychowana, ale ktoś mógłby.

Gość gość
przypierdolić można się do wszystkiego w dzisiejszych czasach

Gość gość
Zamknięty rozdział, debilu, nawet jak tęskinisz i przyjdziesz jak mag poprzytulać mnie, to jesteś tylko dla mnie chorym i głupim człowiekiem, który dostał to na co zasłużył, czyli skorodowanego zaporożca, co mnie bardzo cieszy, ale zeby nie było ze jestem taka zła, to czasami ma wyrzuty sumienia, ale potem znowu czuję satysfakcję:)

Nie sądzę żeby to miało jakikolwiek związek z czasami. To jest nasza narodowa tradycja i w dobrym tonie jest czasem się przyczepić do czegoś. To podobno jest jak wentyl bezpieczeństwa. Dodaje animuszu przyczepiającemu i podnosi jego samoocenę.

Gość gość
Skorodowany zaporozec o k***a :D może jednorożec?

Gość gość
ty masz dwa rogi, nie, cztery, jako satanista dwa na głowie, fiutonos można uznać zatrzeci i miedzynoże, to ostatnie wątłe, ale zawsze coś tam jest, ona ma tylko poroże na skorodowanym dachu zaporożca:) które jej doprawiasz z fantomamami, co prawda, ale zdrada emocjonalna jest więcej warta a fantom to wizerunek kobiety jakiejś jest:P, ale warto, przynajmniej ubranie od czasu do czasu jej kupisz i kosmetyki, bo jako babochłop nie ma o tym pojęcia:P

Gość gośćut
naprawdę, chciałem żeby było fajnie, i miło... wyszło, jak zawsze dlatego bardzo pasuje mi to forum taki klimat potraficie tu zrobić... buty lecą... zapalam świecę i spadam w otchłań, bez dna

Gość gość
to tak jak ja

Gość gość
Skały skruszeją, przepaść wypełniona złudzeniami się zapadnie...oczy pozbawione blasku tak jak świece, które zostały zgaszone, co jest dalej? Nic, pustka. Wszechogarniająca pustka...tylko czasem szept wspomnień...otchłań, może tam jest odpowiedź.

Gość gość
Kochać, to znaczy, dotknąć, zobaczyć, a ciebie nie ma, nie ma!

Gość gość
Tak ut. Spadaj gdzie chcesz :-)

Gość gośćut
ach Kochanie, zawsze ceniłem sobie dobre rady :-)

Gość gość
No tak. Obiecałeś komuś, że się do mnie nie odezwiesz, dotrzymujesz słowa trzeba przyznać. Mnie również coś obiecałeś np. że mnie nigdy nie zostawisz i wiele innych obietnic bez pokrycia. Tak byłam ważna dla ciebie, że już nie trzeba dotrzymywać danych obietnic? Mówiłeś, że mam honorowe miejsce w sercu. Co za brednie mi wciskałeś.... Ty tylko jednego chciałeś i to wszystko. Zakłamany doopek.

Gość gość
Gena to ty? Wypij piwo, popłacz w poduszkę a jutro ślij sms za smesem jak go kochasz i zyc bez niego nie możesz, jak będziesz mu ciągnąc i kupę zeżresz jak poprosi, to wroci do ciebie znowu:P

Gość gość
Niestety nie jestem jakaś tam Gena i nie pije alkoholu, więc spokojnie.

Gość gość
"Twe oczy posmutnialy, maleńka, nie wolno się żegnać w ten sposób" xx xx A w jaki sposób mam się żegnać z Tobą? Z radością w oczach ? :( Twoje oczy posmutniały juz dawno....zauwazyłam to... To wszystko nie ma sensu,po co sie poznaliśmy skoro nigdy nie bedziemy razem ?

Gość gość
Zdaje się, że ktoś tu potrzebuje psychiatry ;-)

Gość gość
no właśnie, ktoś urządził sobie na nas niezły eksperyment

Gość gość
Jesteś przewidywalny. Trochę Ci jeszcze brakuje do tytułu mistrza manipulacji. Ucz się dalej. Może kiedyś wyciągniesz prawidłowe wnioski.