Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety. Dam wam cenną wskazówkę jak stać się o 30% atrakcyjniejszą dla facetów.

Polecane posty

Gość gość

Jako facet powiem wam szczerze i otwarcie, całkowitą prawdę. Możecie się spytać dowolnego faceta czy to co napiszę jest prawdą, jeśli nie wierzycie. Każdy normalny facet poza zboczeńcami to potwierdzi. Jest to o tyle dobra wskazówka, że każda z was może ją zastosować, bo o ile wyglądu się nie zmieni, można go zamaskować, o tyle to co napiszę jest jak najbardziej do zrobienia, bo chodzi o pewien aspekt osobowości. Otóż facetów bardzo, ale to bardzo odrażają kobiety, które mają napady złości i wściekłości oraz są agresywne i uszczypliwe. Uwierzcie mi. Nic tak nie odstrasza w osobowości kobiety jak wybuchowość, złość i bycie wredną. Już na wstępie odrzucacie facetów, jeśli nie jesteście miło, tylko uszczypliwe, łapiecie za słówka, głośno się śmiejecie głupim śmiechem z koleżankami, klniecie i jesteście samicą alfa. To obrzydliwe.

Gość gość
A pytał cię ktoś? Spieprzaj dziadu ze swoimi wskazówkami :D🖐️

Gość gość
Przecież wy kochacie zołzy.

Gość gość
Co mnie to obchodzi?

Gość gość
Taaa i na paluszkach chodzić bo wielmożny Pan sobie tego życzy:D chyba jakis żart:P Wsadź sobie swoje rady głęboko w kieszeń. Kobieta powinna być dobrą żoną i matką i kochanką a co za tym idzie mieć osobowość i swoje zdanie.

Gość gość
To już wiem czemu wolicie idiotki :D albo potulne baranki. Łatwiej taka manipulować.

Gość gość
i skoro jestes taki do przodu, to bierz na klatę, to ,że urodziłeś sie mężczyzną i pozwól kobiecie być kobietą:P Taka moja rada:)

Gość gość
Ja mam lepszą receptę na atrakcyjność: zdejmuję okulary i przybywa mi 80% atrakcyjności, a ubywa z 10 lat.

Gość gość
Agresja to typowo męska cecha, faceci brzydzą się wybuchów agresji, złości i wulgarności u kobiet.

Gość gość
Po wskazówki to Gierek jeździł do Breżniewa a Tusk do Makreli.

Gość gość
Wystarczy że wyjdę z mojej samotni a od razu ktoś za mną lata, nie jestem nieatrakcyjna, więc wypchaj się swoimi wskazówkami.

Gość gość
A ilu rzeczy się kobiety brzydza a was znoszą na co dzień kolego ho ho ho. Niech każdy sobie wybiera kogo chce. Jeden chce babochlopa z agresja a drugi potulna szara mysz. A trzeci kosmitke.

Gość gość
To co piszesz jest prawdą,ale tylko dla normalnych facetów.Większość nie jest normalna.Jestem kobietą.

Gość gość
Jasne, bo kobiety kręcą agresywni i wulgarni...no chyba w twojej patologii...A tak na marginesie mój facet twierdzi ze zakochal sie we mnie tak naprawdę jak sie upił i tak mnie to wkurzyło, ze strzeliłam go w pysk. Warto tu dodać, ze trenuje BJJ i startuje w amatorskich walkach MMA, więc mało kto odważy sie mu przylać. Tak go to zaskoczyło, ze sie nie bałam ze z miejsca sie zakochał