Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podaję facebooka do sądu

Polecane posty

Gość gość

Bezczelnie zablokował mi konto, które było PRAWDZIWE, dwa razy weryfokowałem je numerem telefonu, teraz nagle poprosił o "wyraźne zdjęcie mojej twarzy", a co niby miałem w profilowym jak nie zdjęcia twarzy i to bardzo wyraźne??? Oprócz tego dużo innych wyraźnych zdjęć. Imię i nazwisko. Kkolejna weryfikacja, tym razem przez maila. Znowu im coś k***a nie pasuje, znowu jakieś j****e blokady. Odwołąnie g****o pomogło, pojawiła się znowu blokada, tym razem okraszona inną formułką i tak w kółko. Nie wiem o co k***a im chodzi. Nie rozsyłąm spamu, nie rozsyłam zaproszeń do nieznajomych, ba, nawet każdy znajomy może potwierdzić że to moje prawdziowe konto i że nie naruszyłem ani jednego punktu regulaminu pejsbuka. To juz przechodzi ludzkie pojęcie. Nie publikuję żadnych treści niezgodnych z prawem, nie publikuję "faszystowskich" treści takich jak polska flaga, Orzeł Biały, żadnych symboli ONR itd., nie używam słowa "pedał" w odniesieniu doi gejów, nic z tych rzeczy za co mógłbym być zablokowany. Czy jest szansa coś wskórać tym pozwem? Kogo konkretnie mam pozwać - polski oddział fb? Co im zarzucić, żeby sąd wziął to pod uwagę? Założenie nowego konta na nowy numer też nic nie dało, bowiem zablokowali mnie po paru godzinach...

Gość gość
facebook to narzędzie do inwigilacji 🖐️

Gość gość
A po jakiego czorta w ogóle potrzebne ci konto na fB? Ze znajomymi możesz miec normalny kontakt, albo telefonicznie, albo mailowo. No chyba że po to żeby sie chwalić fotkami z wakacji i z kazdej życiowej pierdoły, no to baw się dalej.

Gość gość
Hahaha a ja mam na fb jako profilowe ustawione foto terminatora, tj. ryja tego metalowego szkieletu z oczami świecącymi na czerwono i nikt ani nic mi żadnych problemów nie robi i nie prosi o weryfikacje. Natomiast na fejkowym w profilówce mam zdradziecką mordę pewnego ryżego polityka i też nigdy nikt mnie o żadną weryfikacje nie prosił :D

Gość gość
gość dziś A po jakiego czorta w ogóle potrzebne ci konto na fB? Ze znajomymi możesz miec normalny kontakt, albo telefonicznie, albo mailowo. No chyba że po to żeby sie chwalić fotkami z wakacji i z kazdej życiowej pierdoły, no to baw się dalej. x Wbrew pozorom fb nie jest tylko od tego aby się fociami albo z każdej życiowej pierdoły.