Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zaczac profesjonalnie i masowo zaliczac kobiety

Polecane posty

Gość gość

Chce zaczac profesjonalnie i masowo zaliczac kobiety. dziewczyny dajcie mi rady i opiszcie sytuacje w ktorych szybko oddalyscie sie nowo pozananemu facetowi. Chce tak w miare szybko od 1 do 3 randek. Moge nawet udawac zwiazek, ale tylko w przypadku kilku naraz zeby za dlugo nie czekac na jedna kobiete. Ale stawiam na przygody. Mam dosc zwiazkow i innych zobowiazan. Tak robia wszyscy wiec po co komplikoac zycie. Dawajcie rady i co sie dzialo ze chcialyscie sie kochac z kims obcym, czy was komplementowal, droczyl sie itd?

Gość gość
Kobiety to nie zabawki :O bez zobowiązań to możesz konia walić :P

Gość gość
Musi z kupą w buzi przyjść na spotkanie - od razu jestem cała jego.

Gość gość
Musis mieć konkretny sprzęt w majtkach minimum 15 cm!! I konkretne zasoby finansowe!! Bye! Bo z małym to na ryby, nie na dziewczyny

Gość gość
Jak masz albo kase albo wyglad modela a najlepiej jedno i drugie to bedziesz miec kolejki kobiet do zaliczania jak nie masz to zadne rady nie pomoga :) Jak jestes przecietniakiem i jezdzisz jakims starym passatem chlopcze to sobie odpusc profesjonalizm i masowke bo to nie ten poziom. A i kase to nie mam na mysl ze zarabiasz 3 tysiace i mieszkasz w malej kawalerce i myslisz ze tym komus zaimponujesz to sie mylisz bo nie zyjemy w czasach glebokiej komuny by na kims to robilo jeszcze wrazenie :)