Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Studia podyplomowe

Polecane posty

Gość gość

Hej, jeśli ukończyłem studia 5 letnie ochrona środowiska to czy mogę wybrać sobie studia podyplomowe zupełnie nie związane z tym co studiowałem, np zarządzanie zasobami ludzkimi albo coś podobnego czy ta podyplomowe musi być związana z poprzednim. Kierunku. Chciałbym np wybrać coś technicznego itp... Jak to działa?

Gość gość
Nie muszą, po ochronie nie ma pracy, sama skończyłam mgr i musisz kombinować z podyplomowymi, kryteria dotyczące naboru są wypisane przy każdym kierunku w zależności od uczelni

Gość gość
to nie powinien być żaden problem!

Gość olgietta11
Jest wiele kierunków studiów podyplomowych, gdzie o przyjęciu nie decyduje profil poprzednich studiów, a np. rozmowa kwalifikacyjna, albo po prostu kolejność zgłoszeń. Ja właśnie w ten sposób dostałam się na studia, które też odbiegały od mojego poprzedniego kierunku. Wybrałam E-learning studia na WSE w Krakowie, ze względu na innowacyjność tego kierunku, jest to coś co dopiero wchodzi na rynek i specjaliści w tym zakresie są poszukiwani. Jeśli interesuje Cię taka tematyka studiów podyplomowych, to więcej informacji znajdziesz tutaj: http://www.podyplomowe.wse.krakow.pl/coach-i-trener-partner-w-rozwoju

Gość fitness2

Oczywiście że tak! Ja na przykład ukończyłam dziennikarstwo a następnie wybrałam na zarządzanie logistyką przedsiębiorstwa, które było doskonałym dopełnieniem do mojej edukacji. Ale uczelnia ma znaczenie! Tym razem postawiłam na uczelnię niepubliczną, a dokładnie Gdańską Szkołę Wyższą . Bardzo dużo mnie tam nauczyli!

Gość EwaOs

Ciekawe kierunki podyplomowe znajdziecie w Wyższej szkole Gospodarki Euroregionalnej w Józefowie pod Warszawą. To bardzo dobra uczelnia, studia sa na wysokim poziomie, ja kończyłam tam zarządzanie zasobami ludzkimi. Studia dużo mi dały, pomogły znaleźć dobrą pracę.

Gość rafo

chce założyć agencję pośednictwa pracy, czy warto robić w tym kierunku studia podyplomowe? Zakładam że często będę miał kontakt z cudzoziemcami, bo to włanie na nich się najbardziej nastawiam.

Dnia 30.07.2019 o 17:14, Gość rafo napisał:

chce założyć agencję pośednictwa pracy, czy warto robić w tym kierunku studia podyplomowe? Zakładam że często będę miał kontakt z cudzoziemcami, bo to włanie na nich się najbardziej nastawiam.

Dzień dobry,
Studia podyplomowe to zawsze jest dobry pomysł. To nauka bardzo konkretnych i praktycznych umiejętności, które pomagają w zawodowej codzienności. Masz do wyboru kierunek Specjalista HR, Menager HR lub Zatrudnianie cudzoziemców oraz pośrednictwo pracy Dwa pierwsze kierunki realizowane są we współpracy z jedną z najstarszych firmdoradztwa personalnego w Polsce: SMG/KRC.
W razie pytań służę pomocą. 
Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki 

Gość lejla

Do kiedy można się zapisać, bo jestem za granicą do końca miesiąca?

Gość rafo

To teraz się muszę solidnie zastanowić co wybrac, do kiedy można się decydować? Czy o przyjęciu dcyduje kolejność zgłoszeń?

Gość gosc

zapewne zalezy to od kierunku ale wiem że są na WSB znizki do 16 września także próbuj zwłaszcza że jest wiele ciekawych kierunków studiów podyplomowych.

Dzień dobry,
Rekrutacja trwa do połowy października. Jednak im wcześniej tym lepiej, bo o przyjęciu na studia podyplomowe decyduje kolejność zgłoszeń,
W razie pytań służę pomocą. 
Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki 

Gość Danka

Ciekawe. Muszę odwiedzić stronę wsb . Może znajdę coś dla siebie.Pomyślałem o podniesienie kwalifikacji. 

Gość Mirka

Juz wiem gdzie będę aplikować na studia w przyszłym roku po maturze. Zwłaszcza że znalazłam na wsb kierunek który mnie interesuje. 

Uważam, że wśród tych propozycji, na które ewentualnie warto będzie zwrócić uwagę znajduje się ŁSW w Żarach (lsw.edu.pl). Pod kątem naukowym uważam, że mimo że to uczelnia, która ma charakter prywatny to uważam, że warto się będzie zdecydować i można faktycznie liczyć na to, że kształcenie jest tam na dobrym poziomie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować