Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elf4445

Pomóżcie

Polecane posty

2 tyg temu współżyłam z facetem długo przed dojściem wyszedł ze mnie. Robiłam pare testów wyszły negatywnie za tydzień mam mieć okres a dzisiaj miałam mała różowa plamkę na bieliźnie co to znaczy ? Czy to ciąża ?

Gość gość
A od kiedy to ciążę poznaje się po jakichś plamkach? Od tego jest test ciążowy a tak dla twojej wiedzy to nie ma znaczenia czy chłopak wcześniej "wyjdzie" ,czy wytrysk był poza pochwą ,bo już przed kontaktem są produkowane plemniki i ejakulat a do zapłodnienia wystarcza 1 plemnik .Przerywany stosunek to nie jest metoda antykoncepcyjna.

Gość gość
jeśli testy ciążowe są ujemne to raczej nie jesteś w ciąży ale na drugi raz zabezpiecz się lepiej i nie polegaj na pull out. Tym razem chyba ci się udało, to znaczy facet sprawnie to zrobił, a plamka krwi przepowiada raczej zbliżającą się miesiączkę niż ciążę/.

Gość gość
To znów ten wkurfiający redakcyjny projekt, regularnie tu przy pomocy takich prowokacji badają co użytkownicy forum wiedzą na temat cyklu miesięcznego, zapłodnienia i antykoncepcji :O

Gość gość
gość dziś ,nie ma sprytnych facetów,są tylko takie naiwne jak ty kobiety,które myślą,że to jest metoda antykoncepcyjna.Za każdym razem przy takim stosunku można zajść w ciążę