Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

44 m2 i dzieciaka sobie robią masakra

Polecane posty

Gość gość

Siostra meza woadla na super pomysl ze zrobi sobie dziecko a maja tylko 2 pokoje. W sumie tylko jeden bo maja salon z kuchnia polaczony i swoja sypialnie. Patologia.

Gość gość
Hmm, ktoś tu chyba jest zazdrosny...

Gość gość
Zazdrość zła rzecz, nie zazdrość. Ty jesteś patologia. Nędzne prowo.

Gość gość
Dokladnie i odspamuj szmato tematy ktore ci nie psuje

Gość gość
a co w tym dziwnego? 2 pokoje czyli mam podejrzenia, że jeden z nich to sypialnia, a drugi stanowi pokój wraz z aneksem - to w czym problem? do 2 roku życia najpewniej będzie spać dziecko z rodzicami w sypialni, więc niewiele potrzeba w aranżacji mieszkania, a jak będzie większe to sypialnie zamieni się na pokój dziecka, zas rodzice przeniosą się do pokoju z aneksem kuchennym. Całkiem komfortowa sytuacja.

Gość gość
ja z męzem i dzieckiem mialam taka sytuacje ze przez rok mieszkalismy z dzieckiem w kawalerce 26m i przeprowadzilismy sie dopiero przy drugiej ciazy. nie twierdze ze bylo ekstra komfortowo ale problemow tez zbytnich nie bylo

Gość gość
Ja tez uwazam to za masakre.

Gość gość
A moja tesciowa 34m2 siostra stara rumpa i syn i jeszcze gosci sprasza

Gość gość
Prowokacja. Wielu Polaków w takich warunkach ma 2 dzieci i wszyscy są szczęśliwi.

Gość gość
Haha 2 dzieci w takich warunkach? Ludzie to patologia!!!!

Gość gość
Ja mam taką sytuację. Dwójka małych dzieci 42m2. I.nie uważam żeby to było coś złego. Jak dzieci będą starsze to się przeprowadzimy,póki co nie stanowi to problemu,wręcz przeciwnie. Są niewielkie koszty utrzymania takiego mieszkania,wiec zaoszczedzone pieniądze możemy przeznaczyc na dzieci. Poza tym spedzamy czas razem,nie jak niektore rodziny wielki dom i kazdy w swoim kacie.Ja widzę same plusy.

Gość gość
Autorko, ale dlaczego szwagierka ma sie przejmowac twoja opinia ? Mieszkasz z nia? Masz z nia dzieci ? Co najwyzej mozesz poszczekac na kafe.., a szwagierce i tak to kolo du.py lata..

Gość gość
Ja mam 39 m i mieszkamy tak z mezem i dwojka dzieci. Wielu ludzi nie wie ze budujemy dom i pewnie sie dowartosciowuje tak jak Ty mowiac o nas patologia. ;)