Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna matka polka

Na bezrobociu i utrzymaniu męża

Polecane posty

Dziewczyny jestem na bezrobociu juz dwa lata. Kompletnie sie zalamalam. Mam 7 lat doswiadczenia, wyzsze studia na uniwerku, kierunek scisly, angielski dobry (nie biegly bo juz wiedza uleciala), prawo jazdy kat.B. Mam juz strasznie zaniżoną samoocenę, czuje sie jak nic nie warta idiotka. Wysylalam nawet na stanowiska w obsludze klienta, recepcjonistki, rejestratorki itp. Jedyne propozycje jakie dostaje do praca z nockami a ja ze wzgledu na male dziecko i sytuacje rodzinna nie mogę pracować na nocki. Wzielabym juz prace nawet za najniższa krajowa , z dojazdem do 30 km. stracilam juz wszystkich znajomych i szczerze powiedziawsze nawet nie mam ochoty juz nikogo odwiedzac, bo wszyscy mi tylko wytykaja ze nie pracuje. Gdyby nie to ze mam dziecko to juz zabialabym się. A tak nie wiem naprawdę co robic. Nie mogę wyjechać z kraju, bo mąz ma tutaj pracę. Finansowo nie mamy najgorzej,a le ja siedzę w domu i się uwsteczniam. Czasem leze caly dzien na kanpie i patrze się w sufit. Nie mam juz nawet sily plakac. Co ja robię źle? Zgłoś

Gość gość
Nie przesadzasz? Moi znajomi jakoś nie mają problemu ze znalezieniem pracy.Może zamiast pisać na kafe to przejdź się bezpośrednio do zakładów pracy

Gość gość
"zakład" pracy to np fabryka, może poradź jej żeby poszła do firm a nie zakładów, masz myślenie komunistyczne :D a co do tematu to wiele kobiet chciałby mieć taką sytuację, ja np lubię się uczyć, ale trudno mi pracować z ludźmi, jestem wielką introwertyczką, jakbym miała męża to poprosiłabym go o kasę na jakiś kurs czy studia pozwalające mi na pracę z domu

Gość gość
A co robilas przez te 7 lat zycia zawodowego? Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze osoba z doswiadczeniem na konkretnym specjalistycznym stanowisku nie moze znalezc pracy. Moim zdaniem stracilas wiare w siebie i aplikujesz na jakies dziwne stanowiska ponizej kwalifikacji, stad niepowodzenia.

A czy ktos moglby mi podopowiedziec jaka podyplomowke skonczyc zeby miec pracę? Bo ciezko zainwestowac kilka kilkanascie tys w cos co nie przyniesie mi pozniej pracy. I ja potrzebuje tej pracy JUZ, a nie za dwa lata "byc moze".