Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie chetnie godza sie na trójkąt

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie?

Gość Teppic   No1
niechętnie* Albo dlatego, że je to nie kręci, albo dlatego, że nie ufają innym.

Gość gość
No moze i tak ale tu na forum pisza ze kobiety takie chetne

Gość Teppic   No1
Nie, nie piszą. Zazwyczaj wypowiadają się na takie tematy osoby, które by chciały, więc jeśli nawet masz na forum 10 osób na nie i 3 na tak, będziesz miał 4 odpowiedzi, w tym 3 twierdzące. ;) Kobietę może pociągać koncept trójkąta, ale od lubienia do realizacji jest długa droga, wyłożona "a co, jak to zepsuje związek", "nie no, to tylko marzenie" itp.

Gość gość
Ale jak sie nie sprobuje to sie nie przekona? Wiadomo nie mozna z byle kim tego robic jest tez ryzyko ciazy

bo to jest grzech a grzech nalezy do demonów i dla tego była wojna sw 2 bo bóg kazał wybrać pokute lub grzech i ludzie wybrali grzech to z objawien fatimskich kto grzeszy ten bedzie cierpiał

Gość gość12314
Kobiety mają inną konstrukcję psychiki niż faceci i tu pewnie jest problem. Poza tym nasze społeczeństwo jest silnie pruderyjne, mało tolerancyjne i kobiety obawiają się tego co powiedzą inni. Trójkąty, czworokąty to nadal temat tabu.

Gość gość
Bo sie boja wyobrazasz sobie swoja zone jakby bralo ja dwoch obcych spragninycj seksu facetow zednej kontroli nie ma wtedy i by sie nie pytali czy chce np analnie tylko by wkladali

Gość gość
U nas jest odwrotnie. To ja namawiam męża na trójkat z drugą dziewczyna i juz w sumie przekonal się do tego pomysłu ale nadal jest mniej chetny niz ja

Gość gość
Uklad 2 k + 1m to co innego ja tu mowie o dwoch facetach ciezko jest wtedy

Gość gość
Bo wiedzą, że byłoby super...tylko co potem? Co ze związkiem? Będzie zazdrość - to pewne. Wyrzuty - bardzo możliwe. Zwykłe sek...icho nie będzie cieszyło jak dotychczas. A co będzie jak spodoba się ten drugi bardziej niż ten bieżący?? O chorobach, ciąży nie ma co wspominać bo to ryzyko zawsze jest....ale jak się ludzie dowiedzą bo ktoś chlapnie za dużo...to katastrofa! Rachunek zysków i strat wypada korzystniej dla zabaw w 2 i masz w skrócie całą historie. Trójkąty nie są dla wszystkich i nie wszystkim później jest z tym dobrze. Duże ryzyko jak jesteś w związku .

Gość Teppic   No1
"Będzie zazdrość - to pewne." Wcale nie. "Wyrzuty - bardzo możliwe." Możliwe, owszem. "Zwykłe sek...icho nie będzie cieszyło jak dotychczas." Nieprawda, póki co działa lepiej, bo bardziej się staramy. "A co będzie jak spodoba się ten drugi bardziej niż ten bieżący??" Trzeba zadbać o taką formę własną, żeby być bezkonkurencyjnym :D "jak się ludzie dowiedzą bo ktoś chlapnie za dużo...to katastrofa!" Nie kryjemy się z tym, że nasz związek jest otwarty. Chyba jedyne osoby, które tego nie wiedzą, to dziadkowie żony.

Gość gość
Nie chca tego robic bo was kochaja i nie potrzebują innego faceta

Gość gość
A po za tym boja sie chorob i ciazy pomysl co by bylo jakby jej dziecko zrobil co wtedy?

Gość gość
Wychowa jak swoje

Bo wiedzą, że byłoby super.. ale za jaka cenę cenę cierpienia z powodu grzechu i nie wiadomo co to moze byc choroba smierc partnera dziecka rozwód , wybór jes szeroki pelen wachlasz cierpien a moga nawet sie kumulować bo demony w pojedynkę nie działają

Gość Teppic     No1
Grzech to sztuczny konstrukt, więc dotyczy tylko tych, którzy weń wierzą.

Gość gość
Niechetnie piszemy razem , bo to jest przyslowek, a nie z przyslowkami piszemy razem

Gość gość
Ja się zgodziłam 8 lat po ślubie. I o ile mogłabym bez tego żyć, to bardzo dobrze wpływ a to na mojego faceta. Przy czym nie raz jest tak że on w ogóle tej drugiej nie dotyka , zdarzają się też faceci. Generalnie postanowiłam prowadzić takie życie seksualne jak on by chciał. I nie taki diabeł straszny.

muwi sie ze pewne sa smierc i podatki a ja muwie ze śmierć podatki i cierpienie obejzyjcie sie kazdy bedzie cierpial lub cierpi z powodu grzechow wierzacy i ateisc tylko swieci cierpia ale to z powodu z miłosci do Boga w celu pokuty za grzechy inych ludzi jak na przykład dzieci fatimskie biczowali sie pokrzywami nosili włosienice i tak dalej

Gość Teppic   No1
Tak, dużo osób cierpiało w imię głupoty wierzących.

Gość gość
Ja w seksie jestem raczej otwarta na nowosci, ale jesli chodzi o trojkat z druga kobieta to byl tego nie chciala bo: - kobiety raczej mnie nie kręcą, a jesli już bym chciala z jakas sprobowac to raczej we dwie, - czulabym jednak tą rywalizację, ze moze mu jest lepiej z nią, przypuszczam,ze nawet w niezobowiazujacym seksie bym sie tak czula, - zawsze mogloby byc tak, ze facetowi spodobaloby sie tez z nią i na jednym razie by sie nie skonczylo bo zaczalby sie z nia umawiac - jednak wole sie czuc dopieszczona i jak sie zajmuje tylko mna ;) Już predzej bym sie zgodzila na trojkat z dwoma facetami, ale to tylko z facetami do ktorych nic nie czuje. Jakbym jakiegos kochala to bym chyba nie potrafila

Gość gość
To zrób taki trójkąt gdzie oboje i chłopak i ta dziewczyna rozpieszczają Ciebie. Nie ma nic lepszego gdy facet bierze cię od tylu a ona całuje Cię po stopach :):):)

nikt nie cierp z winy wierzacych chyba ze udaja ze sa wierzacymi a nawet to z winy grzechu

Gość gość
Nie kryjemy się z tym, że nasz związek jest otwarty. Chyba jedyne osoby, które tego nie wiedzą, to dziadkowie żony. x Że co Teppic? To Waszym starych się chwalicie, że będąc w związku rąbiecie się z innymi? :O Co raz dziwniejsi ludzie z tej Łodzi na kafe się pojawiają :O

Gość Teppic   No1
Od nieukrywania się do chwalenia daleka droga ;) Po prostu - jeśli temat seksualności pojawi się w jakichkolwiek kręgach, nie ograniczamy wypowiedzi, żeby zataić otwartość związku. Wyjątek stanowi obleśnie wierząca część rodziny żony.

Gość gość
bardziej chyba korzystaja z takich układów single niz zonate pary

Gość gość
Najlepiej z kochanką

Gość gość
Namowilam meza na zaproszenie do naszego lozka jakies ladnej dziewczyny i teraz szukamy jak najwiecej inspiracji. Moze macie jakies godne polecenia filmiki w tym temacie gdzie mozna by sie czegos nauczyc i podpatrzec :)

Gość gość
Mozemy popisac jak chcesz mamy doświadczenie z zona