Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dodatki do długiej chabrowej sukienki

Polecane posty

Gość gość

Witam, niedługo zbliża się moja studniówka, zakupiłam na tę okazję długą chabrową sukienkę. Niestety mam ogromny problem z doborem dodatków (buty, torebka, biżuteria).. :/ Byłabym bardzo wdzięczna za każde rady, ale od razu pragnę wykluczyć połączenie z bardzo intensywnymi barwami (typu czerwień), gdyż do takiego chyba nigdy się nie przekonam :)

Gość gość
Spokojne zestawienia to np czarne buty i czarna lub srebrna mała torebeczka, szare buty - torebki jak do czarnych butów, bordowe buty i bordowa torebka. Jaka biżuteria trudno powiedzieć co będzie pasowało, napisz więcej o sukience, jaki ma fason , z jakiego materiału jest uszyta.

Gość gość
Sukienka sama w sobie jest bardzo efektowna (góra jest z koronki, plecy wycięte, a dół rozkloszowany z tiulu). Chciałabym aby to wszystko jakoś ze sobą współgrało, a co do czarnego rozwiązania to wydaje mi się, że by ją to przytłoczyło. :/

Gość gość
Faktycznie sukienka jest bardzo efektowna, długość , koronka i tiul i zdecydowany kolor. Nie przesadź z biżuterią , srebrny delikatny naszyjnik - łańcuszek z zawieszką albo delikatne kolczyki wystarczą. Przy tak dekoracyjnej sukience możesz mieć też beżowe, cieliste szpilki. Torebka malutka - puzderko do ręki i będziesz wyglądała olśniewająco.

Gość gość
Proponuję srebrne albo perłowe.

Gość roxanne9
Jeśli chodzi o biżuterię, to zdecydowanie srebro. Ja bym też je urozmaiciła naturalnymi kamieniami, np taką bransoletką: https://manustico.pl/pl/p/Bransoletka-z-sodalitu/4797 jeśli chcesz utrzymać tonację kolorystyczną. Do tego jakiś srebrny naszyjnik i delikatne kolczyki :)